‘It’ boja laka za nokte za kolovoz
‘It’ boja laka za nokte za kolovoz

‘It’ boja laka za
nokte za kolovoz

Kolovoz nam je napokon stigao, što znači da nam se ljeto ubrzo približava kraju, ali za jedan od najtoplijih mjeseci u godini vrijedi i odabrati posebnu boju laka za nokte. Znamo da smo dosegli vrhunac ljeta kada u našem omiljenom salonu za nokte ponestane ružičastih nijansa laka za nokte. Popularnost ružičastih nijansi u potpunosti je opravdana jer one odlično pristaju uz preplanuli ten, a svaku modnu kombinaciju mogu dodatno podići. Osim modnih kombinacija, ružičasta boja pristajati će savršeno uz vaš badić. Upravo zbog toga jedna posebna nijansa ružičaste boje naša je ‘it‘ boja laka za nokte za kolovoz.

‘It’ boja laka za nokte za kolovoz dolazi u vedroj nijansi ružičaste boje

Ružičasta boja jedna je od omiljenih mnogim djevojkama, a ujedno je i najpoželjnija boja ovog ljeta. Nijanse ružičaste boje variraju o našem raspoloženju, ali i godišnjim dobima. U zimskim mjesecima biramo nježne nijanse ružičaste boje, dok u ljetnim mjesecima gravitiramo vedrijim nijansama i intenzivnijim nijansama ružičaste boje. Odnosno, ljeto je idealno vrijeme za vedrije nijanse koje će se savršeno uklopiti u svaku našu modnu kombinaciju. Upravo zbog toga je ‘it’ boja laka za nokte za kolovoz boja fuksije, koju još možemo opisati i kao Barbie Pink nijansu. Barbie Pink nijansa jedna je od najpopularnijih ružičastih nijansa, stoga je nedvojbeno i omiljena boja ovog ljeta.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih ružičastih lakova u boji fuksije, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u boji fuksije među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog ljetnog favorita. Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

Foto: Instagram, Douglas, Look Fantastic, Cult Beauty, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori