‘It’ boja laka za nokte za lipanj
‘It’ boja laka za nokte za lipanj

‘It’ boja laka za
nokte za lipanj

Za službeni dolazak ljeta se već debelo pripremamo. Iako nas je ovih dana zahvatilo sivilo i kiša, željno iščekujemo toplo i sunčano vrijeme u kojem ćemo maksimalno uživati. Prve pripreme za ljeto već su počele, a to uključuje i odabir savršene manikure za prvi mjesec mnogima najdražeg godišnjeg doba. Često volimo eksperimentirati s manikurama, međutim postoji nešto kod određenih boja laka za nokte kojima se svake ljetne sezone vraćamo. Jedna od tih boja je i ljubičasta, ono što je posebno kod nje jest da ju možemo nositi u raznim nijansama, a ovo ljeto ćemo ju nositi u boji lavande!

‘It’ boja laka za nokte ovaj mjesec dolazi u nježno ljubičastoj boji

Osim što odlično pristaje uz preplanuli ten, koji i dodatno naglašava, ljubičasta uistinu lijepo pristaje svima i može razvedriti i dodati dozu boje svakoj odjevnoj kombinaciji. Nježno ljubičasta je ‘it’ boja laka za nokte koju ćemo definitivno ubaciti u svoju kolekciju ovo ljeto. Boja lavande je zaista decentna i elegantna, a opet ne može proći nezapaženo. Ova nježna ljubičasta nijansa podići će vaš ljetni look na višu razinu.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih ljubičastih lakova u boji lavande, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u boji lavande među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog ljetnog favorita.

Essie
Essie
Barry M
OPI
Eveline

Foto: Instagram, Notino.hr

Učitati još
Zatvori