Ovo je savršena frizura za nositi uz beretku – kako ju postići?

Ovo je savršena frizura za nositi uz
beretku – kako ju postići?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Füsun Lindner (@shortstoriesandskirts)

Za modne dodatke navikli smo da budu ‘točka na i’ svakoj odjevnoj kombinaciji i da ju po mogućnosti podignu na jedan sasvim novi nivo. Najčešće su to cipele i torbice ili pak detalji poput nakita, te u zimskoj sezoni šalova i kapica, a kada govorimo o modnim dodacima koji u najvećoj mjeri obilježavaju aktualne zimske dane, nemoguće je ne spomenuti šarmantne beretke, koje strelovitom brzinom osvajaju društvene mreže i kao lajtmotiv se pojavljuju na Instagram fotografija poznatih blogerica i influencerica s milijunskom publikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ????? ???? (@livia_auer)

Modni je to detalj koji je u ‘ofenzivu’ na garderobe trendseterica krenuo još prošle zime, da bi se ove sezone taj trend potpuno rasplamsao i dosegao svoj vrhunac. Prošle godine uz beretke su se uglavnom nosile kovrče, raskošni glossy valovi ili beach waves frizura, a ovog puta viđamo ravnu ispeglanu kosu kao jedan dobar stari stil koji izgleda odlično u kombinaciji s beretkom i zapravo nikada nije ni izašao iz mode. Vunena beretka u paru s ravnom kosom ostavlja trendi i statement dojam, čak i kada ste odjevene u najklasičniji modni look.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Isabella Thordsen (@isabellath)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Ispeglana kosa

Kako postići ovu frizuru koja će odlično izgledati ispod vunene beretke? Možete s četkom izvući kosu na ravno, no još bolje, ravnije, ljepše i glađe rezultate dobit ćete uz pomoć pegle za kosu. Philips je na tržište lansirao MoistureProtect aparat za ravnanje kose, uz koji se nećete morati bojati da će vam pegla spržiti i oštetiti kosu.

MoistureProtect tehnologija štiti kosu tako što kontinuirano prilagođava temperaturu prilikom ravnanja, kako bi zadržala njenu prirodnu vlagu, a uz titanijske pločice ju ravna mnogo brže no što je slučaj kod drugih uređaja. Tako ćete u vrlo kratkom vremenu i u udobnosti vlastitog doma dobiti savršeno ispeglanu frizuru, baš kao da ste netom prije izašli iz frizerskog salona. Sve što vam još fali je vunena beretka!

 

Foto: Instagram, Philips

Učitati još
Zatvori