Isprobale smo nove ISANA proizvode, među njima i jastučiće za područje oko očiju od 99 centi
Isprobale smo nove ISANA proizvode, među njima i jastučiće za područje oko očiju od 99 centi

Isprobale smo nove ISANA proizvode, među njima i jastučiće za područje oko očiju od 99 centi

Sasvim nedavno asortiman SPAR-a i INTERSPARA-a obogaćen je ISANA proizvodima za njegu tijela i lica. Ako se nešto može sa sigurnošću reći za Journal redakciju, to je da isprobavanje novih skincare proizvoda nikada nećemo odbiti. Kada smo čule da ISANA nudi proizvode s kvalitetnim sastojcima, a po povoljnim cijenama, naprosto smo ih morale staviti na test.

No prije nego se bacimo na samu recenziju, evo što sam brend kaže o svojim proizvodima:

Paleta proizvoda je prilagođena posebnim zahtjevima njege tijela, lica ili kose, ali i posebnim željama kupaca. Bilo da je riječ o suhoj koži, dosadnim podočnjacima ili osjetljivom vlasištu, široki ISANA asortiman udovoljava svim zahtjevima – tijekom cijelog dana.

ISANA

Zvuči obećavajuće, a od svega što nude mi smo odlučile testirati dva proizvoda. Radi se o Hydro Booster kremi za lice i Hydrogel jastučićima za područje oko očiju. Kremu za lice odabrali smo jer je upravo ona jedna od najbitnijih koraka u svakoj rutini. Dobra krema za lice odgovarat će našim potrebama, a u ovom slučaju to je potreba za hidratacijom. Podočnjaci su, pak, problem broj jedan mnogih u modernom svijetu. Puno radimo, a malo spavamo pa tražimo bilo što što će tamne kolutove ublažiti. Tu nastupaju Hydrogel jastučići za područje oko očiju.

Hydro Booster krema

Hidratantnu kremu uključili smo u svoju večernju rutinu. Njome smo zamijenili svoju standardnu kremu. Valja naglasiti da smo kremu testirali na osjetljivoj, mješovitoj koži s masnijom t-zonom. Krema sadrži hijaluronsku kiselinu koja na sebe veže vlagu i tako hidratizira kožu, a tu je i umirujuća aloa vera. Što se teksture tiče, krema je lagana, poput hibrida kreme i gela, lako se nanosi i razmazuje te se brzo upija, a kožu ostavlja sjajnom, ali ne i masnom.

Upravo zbog toga kremu smo jedan dan testiranja odlučili i nanijeti prije šminke da vidimo kako bi se ponašala. Djelovala je kao super podloga za puder koji se stopio s kožom, a i izgledao je besprijekorno do kraja dana. Upravo zato što je koža bila hidratizirana, šminka je cijeli dan bila postojana.

ISANA
Hydro Booster krema, 3,39 eura
ISANA

Jastučići za područje oko očiju

Na red su došli Hydrogel jastučići za područje oko očiju. Okoloočno područje je prilično osjetljivo jer je koža tanja nego na ostatku lice. Stoga, trebamo biti nježni kao i proizvodi koje koristimo. Područje oko očiju treba dobro hidratizirati i nahraniti, tako ćemo spriječiti i usporiti pojavu dehidracijskih linija i sitnih borica. ISANA jastučići za područje oko očiju također sadrže hijaluron i aloa veru, dva savršena sastojka ako želite prikriti da se večer prije niste naspavali.

Aloa Vera djeluje umirujuće, a hijaluron hidratizira. Mi smo prije korištenja jastučiće stavili u hladnjak kako bismo doskočili i natečenosti s kojom se mnogi muče. Ono što nam se posebno svidjelo kod ovog proizvoda je to što ga možete koristiti bilo gdje. Mi smo ga, primjerice, testirali na poslu dok smo odgovarali na mailove. Ovi jastučići su bili pravo osvježenje, a područje oko očiju nakon njih je bilo meko i imali smo osjećaj kao da nam je koža hidratizirana. Takav efekt za 99 centi, kolika je cijena ovog proizvoda, zaista nas je ugodno iznenadio.

ISANA
Hydrogel jastučići za područje oko očiju, 0,99 eura
ISANA
ISANA
Hydrogel jastučići za područje oko očiju

Zaključak

ISANA proizvodi nude izvrsnu vrijednost za novac, to je prvo što se treba naglasiti. Drugo je da dobro funkcioniraju čak i na osjetljivoj koži. Ako tražite kremu za lice koja će vam hidratizirati lice, a neće biti masna, ISANA je pravi izbor. Također, ako želite ublažiti podočnjake i osvježiti izgled, jastučići za područje oko očiju su odlični za to. Ove proizvode vrlo je lako uklopiti u postojeću rutinu. Ako imate suhu kožu, utažit će njezinu žeđ, a ako imate kombiniranu ili masnu kožu, njegovat će ju i neće ju dodatno zamastiti.

Ako i sami želite isprobati ove ISANA proizvode, dostupni su u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima. Cijena kreme je 3,39 eura, a jastučića za područje oko očiju 0,99 eura. Ili, možete sudjelovati u našoj anketi i osvojiti paket za sebe.

ISANA
ISANA

Učitati još
Zatvori