L’Oréal Paris x Isabel Marant make up kolekcija je stigla u Hrvatsku i izgleda odlično

Nakon uspješne suranje s modnom kućom Balmain, jedan od najpoznatijih i najpopularnijih drogerijskih beauty brendova L’Oréal Paris za jesen 2018. godine pripremio je još jednu odličnu dizajnersku suradnju – s francuskom dizajnericom Isabel Marant koja je danas jedno od najmoćnijih imena na modnoj sceni. Prepoznatljiva po opuštenom stilu koji spaja francuski chic i boemsku estetiku, Isabel Marant je u suradnji s brendom L’Oréal odlučila zakoračiti u beauty svijet te svoj osobni modni i životni stil preslikati na ‘on the go’ make up kolekciju koja će donijeti baš sve što vam treba za jednostavni, brzi, ali i vrlo efektni dnevni look.

Vijest o ovoj uzbudljivoj beauty suradnji potvrđena je sredinom lipnja kada je u trenu obišla svijet i L’Oréal x Isabel Marant pretvorila u jednu od najiščekivanijih beauty kolekcija za jesen.

ŽELIMO SVE IZ L’Oréal x Isabel Marant KOLEKCIJE

L’Oréal x Isabel Marant make up kolekcija je konačno otkrivena i u cool crnom pakiranju s efektnim bijelim slovima donosi sve što možemo poželjeti za jednostavnu i chic jesensku make up rutinu. Prve fotografije objavljenje u lipnju otkrile su da će se u fokusu kolekcije naći ruževi za usne, no kolekcija donosi mnogo više od njih.

Isabel Marant kreirala je sedam novih nijansi ruževa za usne i spojila s ih prepoznatljivom L’Oréal kremastom formulom mat završenog efekta, a donose sve od nježne ružičaste do klasčne crvene i raskošne zagasite nijanse s naglašenim ljubičastim podtonom. Isabel Marant kolekciji je dodala još nekoliko svojih svakodnevnih make up favorita – prozirni gel za savršeno naglašene, ali još uvijek prirodne obrve, kremasti highlighter te duo sjenila za oči u crnoj i tirkiznoj boji za sjajnim shimmer česticama koji će svaki dnevni look u nekoliko minuta pretvoriti u onaj večernji.

Kolekcija je službeno predstavljena 27. rujna na Tjednu mode u Parizu, a sada je stigla i u naše drogerije. Ruževi su svi dostupni u drogerijama, dok ostatak kolekcije možete naći online.

0