Gigi Hadid obožava ovaj korektor koji možete naći i u našim drogerijama

Gigi Hadid obožava ovaj korektor koji
možete naći i u našim drogerijama

Ne događa se svaki dan da pristupačni make up proizvodi svim svojim svojstvima i cijenom jednako oduševljavaju i supermodele, ali i prosječne studente. No, s 55.000 sjajnih ocjena od pet zvjezdica na Amazonu, Maybelline Instant Age Rewind korektor uistinu se iskazao stoga ga čak i profesionalni make up artisti uvijek imaju u svojim kozmetičkim torbicama. Gigi Hadid je samo jedna od brojnih obožavateljica svih svojstava za prekrivanje i postizanje blistavijeg tena koje ovaj korektor pruža. Ne samo da je zaštitno lice za Maybelline, ovaj korektor njezin je holy grail s dobrim razlogom. Savršen je za skrivanje podočnjaka, crvenila, tamnih mrlja i finih linija, te čini čuda za gotovo sve tipove kože. Tajni snažni sastojak iza njegove multifunkcionalne formule je haloksil, koji smanjuje natečenost i pruža dugotrajne anti-age benefite.

Instant Age Rewind zaslužio je titulu najboljeg korektora ikad

Sve što je potrebno je prstom ga nanijeti na strateška područja kako biste dosadnoj koži dali zdrav sjaj. S obzirom na to da se radi o Amazonovom bestselleru beauty entuzijastice ne mogu se zasititi ovog korektora. Kupci ne vole samo Maybelline Instant Age Rewind korektor zbog niske cijene i savršenih rezultata, već i zbog praktičnog aplikatora koji se može koristiti u pokretu bez pomoći kista ili spužvice. Samo ga ubacite u torbicu i nanesete gdje god i kad god vam zatreba svjež i blistav izgled.

Ova korektor se odlično stapa s puderom i ne nakuplja se u finim linijama i borama. Aplikator je mekana spužvica koja nanošenje čini brzim i lakim. Nudi potpuno prekrivanje, a može se i graditi. Uz to, on traje cijeli dan, ne suši se i nije previše tekuće teksture. Brojne beauty insajderice će ga definitivno još godinama držati u svojim make up torbicama.

Maybelline Instant Age Rewind korektor možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori