Highlighter u želeu za kojim vlada veliki interes

Highlighter u želeu za kojim
vlada veliki interes

Objavu dijeli Nails inc (@nailsinc)

Na popisu neobičnih make up proizvoda koje bismo voljeli isprobati, prošle se godine našao i highlighter u želeu brenda FARSÁLI, koji je u kratkom roku stekao veliku popularnost i čak je Sephora jedno vrijeme teško držala korak s njegovim zalihama. Ne samo da je osvojio svojim magičnim prelijevajućim pigmentima pohranjenim u konzistenciju želea nalik nekom voćnom džemu, Jelly Beam Highlighter također je preuzeo i njegujuću funkciju hidratacije obraza. Ukratko, FARSÁLI je utabao put drugim brendovima i nije trebalo dugo da jelly highlighteri postanu jedan od vodećih make up trendova za aktualnu sezonu.

Svoj žele highlighter, nakon brenda FARSÁLI, predstavio je brend INC.redible (kojeg je pokrenuo poznati brend lakova za nokte Nails INC.) i oko njega trenutno vlada velika groznica među beauty publikom. Zovu ga cijenom pristupačnijom varijantom originala (dođe 12 dolara), a baš poput skupocjenije varijante rasprodan je u Sephori već nekoliko puta.

You Glow Girl žele highlighter

INC.redible je prvo ponudio dvije nijanse You Glow Girl žele highlightera, Show Glow i Cosmic Blur, da bi nakon njihova velikog uspjeha predstavio još dvije nijanse, jako dopadljive za ljetnu sezonu. Prva je breskvasta Peach Out, a druga je roskasta Flocking Fabulous. Jednako su vibrantne kao i prve dvije, a i INC.redible ih zamišlja kao neizostavni dio ljetnih party lookova. Svilenkasto su glatke teksture i doslovno klize po licu te se jednostavno nanose na kapke, luk obrve, obraze i usne. Više o njima saznati možete na stranici brenda.

 

Učitati još
Zatvori