10 idealnih parfema za tople ljetne večeri

10 idealnih parfema za tople ljetne večeri

Nedavno smo vam pisali o tome zašto je dobro zamijeniti svoj omiljeni parfem ljeti, a i o najljepšim citrusnim parfemima koji su sa svojim osvježavajućim mirisnim notama stvoreni po mjeri ljetne sezone.

No, razlike svakako postoje i između parfema koje ljeti nosimo po danu i onih koje nosimo za toplih ljetnih večeri. Dok su oni dnevni redovito vrlo lagani, puni laganih i osvježavajućih nota, parfemi koji su stvoreni za večeri u ljetnim mjesecima nešto su konkretniji, dulje se zadržavaju na koži i pritom su vrlo zavodljivi. S podjelom ljetnih parfema na dnevne i večernje, slaže se i poznati parfumer  Frédéric Malle, koji kao dnevne ljetne mirise vidi one sa suhim notama koje fizički osvježavaju kožu, citruse i mentu za osjećaj rashlađenja, dok sa sumrakom i padom temperature kreće zavođenje, i to s parfemom koji ima naglašene note bijelog cvijeća.

Ako se želite osjećati posebno u ljetnom večernjem izlasku, za svoje ljetovanje možete pripremiti i jedan takav parfem, s kojim ćete se osjećati baš dobro u svojoj koži i bez sumnje zračiti samopouzdanjem. Uđite u toplu ljetnu večer s jednim od ovih mirisa koje donosimo u nastavku.

 

Rituals Oasis de Fleurs

Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche

Carven L’Eau de Toilette

Byredo Gypsy Water Kabuki Perfume

Giorgio Armani Sì Passione Eau de Parfum

Oud Satin Mood by Francis Kurkdjian

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense

Mon Paris by Yves Saint Laurent

Hermes Eau de Citron Noir

Tom Ford Eau de Soliel Blanc

Učitati još
Zatvori