Najpopularnija frizura ovog ljeta jako je efektna i jednostavna za napraviti
Najpopularnija frizura ovog ljeta jako je efektna i jednostavna za napraviti

Najpopularnija frizura ovog ljeta jako je
efektna i jednostavna za napraviti

Baš kao što je danas trend sve što postane viralno na TikToku ili sve što isfuraju influencerice, tako je nekada bio trend sve što je nosila Pamela Anderson. Kanađanka se proslavila ulogom CJ u Baywatchu, a osim što je nosila raspuštenu, gotovo platinasto plavu kosu, gotovo uvijek je nosila neurednu punđu.

Uvijek je imala razbarušene šiške, a sama punđa bila je neuredna, s pramenovima koji su stršali na sve strane. Ipak, nekako je sve bilo na svom mjestu, baš kako treba. Njezina kultna punđa postala je trend kada je ona bila na vrhuncu svoje slave, a danas se vraća na velika vrata. Osim što je tu frizuru obožavama Pamela, nosila ju je i legendarna Brigitte Bardot, a danas su ju priglile zvijezde poput Kim Kardashian, Sydney Sweeney i Due Lipe.

Naravno, kao i svi povratnički trendovi i ovaj je moderniziran. Dua Lipa ga je tako nosila sa ekstra dugim šiškama, a Sydney s curtain šiškama i nakovrčanim pramenovima. Obje su izgledale, malo je reći, famozno. Dobra vijest je da famozno možete izgledati i vi jer je ova hit frizura jako jednostavna za napraviti.

Kako napraviti neurednu retro punđu?

Super je ako imate šiške, ako ih i nemate, ova frizura neće izgledati ništa lošije. Ključ je sama punđa. Ako imate ravnu kosu, nakovrčajte ju te neuredno skupite u punđu. Namjestite pramenove i učvrstite ih ukosnicama, stavite malo laka i to je to. Ako imate šiške, fenirajte ih tako da im dodate malo volumena. Ako je vaša kosa već prirodno valovita ili kovčava, čestitamo, vaš posao oko ove frizure bit će još lakši.

Ova retro punđa posebno nam se sviđa jer je idealna za ljeto. Kosa vam neće biti po vratu i nećete se znojiti ispod nje. Također, savršeno lako ju je složiti nakon što izađete iz mora ili bazena, što je uvijek plus.

Uz  sve nabrojano, ova frizura je razigrana, ne trebate paziti je li svaki pramen na pravom mjestu. Čak i ako ste joj posvetili nešto vremena i pažnje, ona će izgledati kao da ste potpuno bezbrižno smotali na vrhu glave u nekoliko poteza.

Učitati još
Zatvori