Halo eye je najnoviji make up trend koji osvaja društvene mreže

Halo eye je najnoviji make up trend koji
osvaja društvene mreže

Jeste li spremni za novi obrat klasičnog načina nanošenja make upa na kapke? Nitko ne poriče da je smokey eye već zaslužio pomalo legendarni status i uvijek će nam biti među omiljenim lookovima. Ipak, ova tehnika nanošenja sjenila u posljednje vrijeme pomalo pada u drugi plan. Kad se radi o sjenilima, osim smokey eye tehnike, ponekad nam se čini da nam nedostaje alternativnih izbora. Zbog toga se posebno veselimo ‘halo eye’, najnovijoj tehnici nanošenja sjenila koja je savršena za postizanje sjajnih i budnih očiju uz pomoć konturiranja kapaka. Upravo zato ju obožavaju vizažisti i celebovi jer na poseban način ističe oči, a na fotografijama izgleda besprijekorno.

Uz halo eye izgledat ćete budnije i svježije

Uz halo eye look, svjetlo se fokusira i reflektira sa središta kapka, gornjeg i donjeg, zahvaljujući svjetlijim i sjajnijim nijansama sjenila koje se nanose na sredinu. Kontrast se postiže tamnijim nijansama sjenila s unutarnje i vanjske strane svakog kapka, što daje iluziju većih, svjetlijih očiju. Da biste pravilno kreirali ovaj look, podijelite kapke na tri dijela – unutarnji kut, središte i vanjski kut. Cilj je postići oblik badema sa svake strane kapka, ali umjesto da polako prelazite iz svijetle u tamniju nijansu sjenila, počnete s tamnom, u sredini kapka nanesete svjetliju nijansu, a zatim završite ponovno s tamnom. I isti postupak ponovite na donjoj liniji trepavica.

Ljepota je u tome što se možete poigrati bojama, a kako biste maksimalizirali look blistavih očiju, odaberite metalik, sjajne ili šljokičaste nijanse za sredinu kapka. Opcije su neograničene, od kombinacije plavih i crnih boja, do toplih tamno crvenih sa zlatnim nijansama u sredini, a tu su i brončane boje podignute na višu razinu kromiranim formulama, a sve to začinjeno, primjerice, indigo plavom na vanjskim kutovima očiju. Ovaj look možete nositi u dnevnoj, ali i večernjoj varijanti jer možete kombinirati apsolutno sve nijanse sjenila – od onih najnježnijih do onih intenzivnih. Samo nemojte na sredinu kapka dodati malo sjaja, i to je to. Da biste svom make up looku pružili idealan finiš, nanesite olovku ili eyeliner u tankoj liniji uz trepavice i sve završite svojom omiljenom maskarom.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori