‘Hair tipping’ je beauty trik uz koji možete stati na kraj suhim i ispucalim vrhovima kose

‘Hair tipping’ je beauty trik uz koji možete stati na kraj suhim i ispucalim vrhovima kose

Nekad se ‘hair tipping’ odnosio na metodu koja se koristila za blajhanje bodljikavih, geliranih vrhova kose članova boy bendova. No, danas je ovaj trend prenamijenjen te opisuje rješenje za neposrednije probleme s kosom – naše suhe i neuredne vrhove. ‘Hair tipping’ od nedavno označava najnoviji beauty trend. Ovom trendu je u fokusu popravak onih dijelova kose kojima je to najpotrebnije. Naravno, važno je i odabrati prave proizvode za popravljanje tih oštećenja.

Najbolja ulja za ‘hair tipping’ kod kuće

Budući da je vrijeme provedeno u frizerskim stolicama u 2020. godini bilo minimalno, našli smo se kako utjehu tražimo u izvrsnim proizvodima za njegu kose. Tako je ‘hair tipping’ postao brz način za rješavanje problema ispucalih i suhih vrhova kojima je hitno potrebna doza njege i hidratacije. Sve što je potrebno jest dobar odabir ulja koja služe za popravljanje veza unutar svake vlasi te krema za njegu kose koja zaključava te blagotvorne sastojke u kosu. Ovo je najjednostavniji i efikasan način za postići vrhove koji su sjajni i zdravi čak i bez pomoći stručnih ruku ili škara.

Stručnjaci vjeruju da će se beauty svijet kroz cijelu 2021. najviše fokusirati na zdravlje kose. Zdrava i sjajna kosa ipak nikad neće prestati biti u trendu, kojom god ju bojom odlučili začiniti ili frizurom preobraziti. I dalje ćemo htjeti produžiti to razdoblje između odlaska frizeru, a pritom ćemo se usredotočiti na postizanje zdravih vrhova. Fokus će nam biti na laganim i prozračnim formulama proizvoda za njegu kose koji ju neće otežavati, ali koji djeluju kao jedan cjelovit proizvod koji zaglađuje i hrani vrhove. Sjaj je, naravno, uvijek dobrodošao. U nastavku smo izdvojili neke od najboljih proizvoda za ‘hair tipping’.

Olaplex No.7 Bonding Oil
Virtue Healing Oil
Charlotte Mensah Manketti Hair Oil
Philip Kingsley Bond Builder Split End Remedy
Living Proof No Frizz Nourishing Oil
Davines Nourishing Keratin Sealer

Foto: Instagram, Notino, Cult Beauty, Space NK, Feel Unique

Preporuka

Zatvori