Jedan proizvod koji će osvježiti vašu boju kose i frizuru bez odlaska frizeru

Jedan proizvod koji će osvježiti vašu boju
kose i frizuru bez odlaska frizeru

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty)

Posjet frizerskom salonu uvijek je bio jedan od omiljenih ženskih rituala koji nam je osim nove frizure donosio onu dodatnu dozu samopouzdanja i osjećaj neustrašivosti koji samo nova frizura, raskošna boja i sjajna kosa mogu donijeti. Baš poput našeg novostečenog i nerijetko samo trenutnog samopouzdanja, iz dana u dan naša boja uvijek gubi na sjaju i intenzitetu što nas svakih nekoliko tjedana vraća u frizersku stolicu. Kako zadržati ili vratiti ljepotu i sjaj obojenoj kosi bez posjete frizeru? Odgovor na pitanje krije se u samo jednom proizvodu koji će već nakon prvog korištenja vratiti sjaj vašoj kosi, naglasiti ljepotu vaše boje i donijeti onaj osjećaj izlaska iz frizerskog salona s novom frizurom.

Ako je vaša kosa beživotna, a boja isprana, hair glaze je proizvod koji ćete htjeti dodati u svoju beauty kolekciju i rutinu za njegu kose.

HAIR GLAZE – PROIZVOD KOJI ĆE OŽIVJETI I OSVJEŽITI VAŠU OBOJENU KOSU

Jednostavan za korištenje i savršen za svaku boju kose, hair glaze je onaj jedan proizvod za kojim ćete htjeti posegnuti kako bi osvježili i oživjeli svoju obojenu kosu, ali istovremeno i preskočili odlazak frizeru. U čemu se krije tajna ovih magičnih proizvoda za njegu obojene kose?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Priča o hair glaze proizvodima započela je s brendom Kevin.Murphy. Nerijetko korišteni za cjelodnevnim modnim i beauty snimanjima, Kevin.Murphy odlučio je kreirati proizvod koji će u trenu vratiti sjaj i ljepotu boje kose modela. Na police frizerskih salona, beauty dućana i online shopova uskoro su stigli Kevin.Murphy Sugared.Angel, hair glaze proizvod za njegu plave kose, i Kevin.Murphy Autumn.Angel, hair glaze proizvod za njegu riđe kose. Nakon velikog uspjeha Kevin.Murphy Colouring.Angels i nevjerojatnog efekta koji su donosili, svoje hair glaze proizvode predstavili su i drugi brendovi posvećeni kreiranju vrhunskih proizvoda za njegu i stilizaciju kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess)

Na beauty sceni uskoro su osvanuli i hair gloss proizvodi koji su, baš poput hair glaze proizvoda, osvježili i oživjeli obojenu kosu, ali s dugotrajnijim efektom – za razliku od tjedna ili dva koliko može potrajati efekt hair glaze proizvoda, efekt hair gloss proizvoda potrajat će između tri i četiri tjedna.

Uz Kevin.Murphy proizvode koji su pokrenuli cijeli trend i donijeli savršeno osvježenje svakoj obojenoj kosi bez odlaska frizeru, u nastavku donosimo još tri odlična hair glaze i hair gloss proizvoda koji će biti tajna vaše uvijek sjajne i besprijekorne boje i frizure.

Kevin.Murphy Sugared.Angel

Kevin.Murphy Autumn.Angel

Bumble & Bumble Bb. Color Gloss

Oribe Glaze for Beautiful Color

John Frieda Luminous Glaze

Foto: Instagram, Bumble & Bumble, John Frieda, Kevin.Murphy, Oribe

Učitati još
Zatvori