Viralni look tjedna – Hailey Bieber Halloween make up nosiv je i ‘običnim’ danima
Viralni look tjedna – Hailey Bieber Halloween make up nosiv je i ‘običnim’ danima

Viralni look tjedna – Hailey Bieber Halloween make up nosiv je i ‘običnim’ danima

Početak tjedna obilježile su Halloween proslave poznatih i slavnih. Vidjeli smo neke impresivne maske poput Mistique u koju se maskirala Kim Kardashian i crva u kojeg se maskirala kraljica Halloweena – Heidi Klum. Bilo je tu i nekih pitomijih poput one Hailey Bieber. Ona je inspiraciju za outfit crpila iz revije YSL-a koja je održana 1999. godine.

Njezino tijelo bilo je prekriveno cvijećem, također, na glavi je imala krunu od cvijeća, a iza nje se vukao dugi šlep. On je bio nježne ružičaste nijanse i napravljen od prozirnog materijala što je cijeloj “maski” davalo posebno čaroban ‘vibe’. Hailey se teme držala doslovno od glave do pete pa je tako i na njezinim cipelama cvijeće.

Cijeli kostim je prekrasan, ali posebnu pažnju privukla nam je Hailey Bieber Halloween šminka. Ona je, bez obzira na to što je dio maske, izrazito nosiva i u svakodnevnom životu. Na njezinim kapcima je nešto svijetlog sjenila, vanjski dio kapka ja naglašen smeđim sjenilom, na obrazima je ružičasto rumenilo, a usne su također u nježnoj ružičastoj nijansi. Ako vam se sviđa takav make up, u nastavku donosimo vodič uz koji se tamo možete našminkati doma.

1. KORAK

Naravno, prva na red dolazi baza. Kožu najprije pripremite za šminku, hidratizirajte ju i nanesite primer po svom izboru. Nakon toga nanesite tekući puder, korektor na podočnjake, konturirajte lice ako želite te na kraju nanesite ružičasto kremasto rumenilo. Upravo s rumenilom nemojte štedjeti, vaši obrazi moraju biti ružičasti, to je ključno, a ružičasto rumenilo automatski će vas pomladiti.

2. KORAK

Sada trebate bazu ‘setirati’, odnosno nanijeti proizvode u prahu ili kamenu. Ako imate suhu kožu ovaj korak možete i preskočiti, ali svima ostalima potreban je kako se ne bi pretjerano sjajili i kako bi proizvodi dulje trajali. Najprije, puder u kamenu nanesite na dijelove lica gdje ste stavili korektor, zatim rumenilo još “potvrdite” onim u kamenu i na kraju nanesite highlighter.

3. KORAK

Slijede oči. Na cijeli kapak nanesite nježno ružičasto sjenilo, po mogućnosti sa sitnim šljokicama. Posebno još sa svijetlim sjenilom naglasite unutarnji kut oka. Nakon toga uzmite nježno smeđe sjenilo i nanesite ga na vanjski kut oka, ali tako da naglasite pregib kapka.

4. KORAK

Nakon toga smeđom olovkom za oči povucite tanku crtu na gornjem kapku, izdužite je u suptilan cat eye. Ovo mora biti gotovo neprimjetno, tek da naglasi trepavice, ali ne i da bude jako uočljivo. Smeđu olovku nanesite i na donji kapak, razmažite je i dodajte i malo smeđeg sjenila kako bi izgledala mekše. Na kraju, nanesite maskaru, bilo bi dobro da ona nije crna nego smeđa.

5. KORAK

Naposljetku, na redu su usne. One su u Haileynom stilu iscrtane smeđom olovkom za usne, a onda je na njih nanesen ruž ili sjajilo u ružičastoj nijansi. Idealno za svaki dan, a očito i za Halloween. Osim toga, ovo je jako jednostavno za postići pa ne čudi što Hailey to stalno nosi. Uz to, usne tako izgledaju veće i dolaze do izražaja. Hailey Bieber Halloween šminka, ali vaša moguće svakodnevna, ovim je kompletna.

chanel
YSL beauty
charlotte tilbury
charlotte tilbury
too faced

FOTO: Instagram (@haileybieber),
Cult Beauty, Chanel, Lancome, YSL Beauty

Učitati još
Zatvori