Gym lips je novi trend koji je zaludio TikTok
Gym lips je novi trend koji je zaludio TikTok

Gym lips je novi trend koji je
zaludio TikTok

Ako imalo vremena provodite na TikToku, svjesni ste da jedan viralni video može pokrenuti lavinu. Posebno se to odnosi na beauty proizvode koji su se nakon jednog TikTok videa znali rasprodati u nekoliko sati. Osim što TikTok uzrokuje nestašice viralnih proizvoda, kreatori s te mreže često postavljaju beauty trendove. Najnoviji je „gym lips“.

Taj termin potpisuje vizažistica iz New Yorka, Kelli Anne Sewell. Radi se o staroj tehnici koja samo naglašava prirodnu ljepotu vaših usana. Ipak, ovaj trend poseban je po tehnici koja osigurava dugotrajnost proizvoda na usnama.

Kako se postiže gym lips? Usne trebate malo precrtati s olovkom koja je slična prirodnoj nijansi vaših usana. Istom nijansom popunite usne te nanesite balzam za usne. U videu u kojem je „isfurala“ ovaj trend, Sewell jr bila na putu do teretane te je pozvala korisnike TikTok da se pridruže ovom trendu.

Istaknula je i svoje omiljene proizvode kojima postiže gym lips. To su Kevyn Aucoin olovka za usne Unforgettable Lip Definer u nijansi Divine ili Anastasia Beverly Hills olovka za usne u nijansi Hazelnut. „Izgleda kao da nemate šminke, nego kao da samo imate sočne, pune usne“, rekla je.

Gym lips nije ništa neviđeno

Sewell je i jasno rekla da ovaj trend nije ništa novo što je ona izmislila, ali da, među ostalim, „uhvatio“ i zbog simpatičnog imena. Rekla je i kako je ime „gym lips“ smislila jer su je prijateljice zadirkivale jer je uvijek za teretanu oblikovala obrve i precrtavala usne. Dodala i da gym lips trend nije rezerviran samo za teretanu nego da je nosiv u raznim situacijama.

Gym lips se i od ostalih beauty TikTok trendova razlikuje po tome što ne iziskuje kupnju jednog specifičnog proizvoda pa se nema što rasprodati. Za gym lips svatko bira proizvode koji njemu pašu, a velika je vjerojatnost i da te proizvode već imate doma pa ne morate kupovati ništa. Na vama je samo da trend isprobate.

Pronašli smo i slične proizvode koji su dostupni u Hrvatskoj, a koji rade jednako dobar posao. S njima također možete isprobati ovaj TikTok trend.

FOTO: Instagram, Beauty Bay, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori