Najraskošniji make up proizvodi za sve posebne prilike

@zoekarapetyan

S prvim danima prosinca zakoračili smo u blagdansko razdoblje koje je kako u atmosferi koju stvara, u dekoracijama kojimo ćemo okiti svaki kutak u našim domovima i u odjevnim komadima koje ćemo birati za sve posebne prilike, tako i u beauty svijet bez sumnje ono najraskošnije razdoblje u godini. U potrazi za savršenim začinom koji će našem svakodnevnom looku u trenu (ili u nekoliko preciznih poteza kistom) dodati dašak blagdanske čarolije još jednom ćemo se okrenuti uvijek raskošnom, glamuroznom i nepredvidljivom svijetu make upa.

Uz nekoliko ključnih proizvoda koji stvaraju onu jednostavnu bazu, blagdanska sezona u naše će make up kolekcije i svakodnevne make up rutine dodati bogate nijanse i teksture, metalik sjaj i mrvicu glittera kako bi stvorila make up poseban i upečatljiv poput najboljeg komada nakita.

RASKOŠ BLAGDANSKOG MAKE UPA

Raskošne i glamurozne make up priče za novu blagdansku sezonu predstavile su i poznate beauty kuće i brendovi među kojima se kao jedna od najpoželjnijih istaknula blagdanska kolekcija beauty kuće Guerlain. Poznata po elegantnim pakiranjima iza kojih se uvijek kriju make up proizvodi koji zrače prepoznatljivom elegancijom, ali i donose svježinu novih trendova, beauty kuća Guerlain jedno je od najvećih imena u beauty svijetu čijim proizvodima kreiranim za ono najraskošnije i najposebnije razdoblje ni ove godine nećemo moći odoljeti.

@zoekarapetyan

Inspirirana bogatom i glamuroznom prošlošću beauty kuće, ali i najpoželjnijim trendovima u beauty svijetu trenutno, blagdanska kolekcija beauty kuće Guerlain donosi sve što zapravo možemo poželjeti ili zatrebati kako bismo svaku svečanu priliku koju donosi blagdanska sezona učinili još posebnijom, a naš make up look još raskošnijim.

MAKE UP KOLEKCIJA STVORENA ZA BLAGDANE

Blagdanska kolekcija beauty kuće Guerlain donosi sve što možemo poželjeti u svojoj kozmetičkoj torbici ovih blagdana kako bismo u svaki, pa čak i najjednostavniji no make up make up look, unijeli dašak blagdanske čarolije. Spoj raskošnih formula koje su postale prepoznatljivi znak svih Guerlain proizvoda i bogatih nijansi zlatne boje i boja dragog kamenja stvorile su make up proizvode koji su se već istaknuli kao novi blagdanski favoriti – od kremastih ruževa za usne i prozračnih sjajila za usne do jedne od najraskošnijih paleta sezona. Uz dodatak puderastih proizvoda koji će se pobrinuti za postojanost blagdanskog make upa i ženstvenog mirisa koji će savršeno zaokružiti cijeli look, Guerlain donosi najdivniju blagdansku beauty priču koju vam otkrivamo u nastavku, a koju možete naći ekskluzivno u Douglas parfumerijama.

Foto: Instagram, Guerlain

0