Zašto baš ovom serumu vjeruju tisuće žena?

Zašto baš ovom serumu
vjeruju tisuće žena?

@natasupernova

Njegovana, sjajna i zdrava koža ideal je kojem svi težimo, a kako bismo ga postigli, spremni smo isprobati baš sve – od poznatih beauty klasika preko popularnih i pristupačnih drogerijskih proizvoda do beauty noviteta koji se uvijek ističu neočekivanim sastojcima ili kombinacijama sastojaka. Iako naizgled gotovo nedostižan cilj za koji će biti potrebna elaborirana svakodnevna beauty rutina, naša koža zapravo traži jednostavnost u nekoliko ključnih proizvoda za njegu koji će joj dati sve što joj treba.

ZAŠTO BAŠ SVI TREBAMO SERUM U SVAKODNEVNOJ BEAUTY RUTINI?

U središtu svakodnevne beauty rutine nekad se donedavno se nalazila hidratantna krema. Iako je hidratantna krema još uvijek jedan od najpopularnijih i najvažnijih proizvoda za njegu kože lica, u posljednjih nekoliko godina imali smo prilike svjedočiti porastu popularnosti seruma kao proizvoda u kojem su mnogi pronašli upravo ono što im je nedostajalo. Nakon samo nekoliko tjedana, nekoliko kapljica dnevno umasiranih u kožu donosile su primjetnu razliku, a njegovo redovito korištenje iznenađujuće pozitivne rezultate. Serum je postao novi beauty favorit u kojem su žene diljem svijeta otkrile tajnu još sjajnije, zdravije i ljepše kože.

S porastom popularnosti seruma, taj novi beauty favorit mogli smo pronaći na polici baš svakog beauty dućana, ljekarne ili drogerije u bezbroj različitih izdanja zbog čega je potraga za onim savršenim bila i više no izazovna. Ipak, jedan serum je osvojio povjerenje na tisuće žena diljem svijeta i istaknuo se kao izbor s kojima ne možete pogriješiti. Upoznajte ga u nastavku!

@needsandmoods

ZAŠTO SVI OBOŽAVAJU GUERLAIN SERUM?

Blistav ten, smanjene bore i sužene pore, definirane konture, čvrsta i glatka koža ono su što svi želimo danas. U potrazi za idealom lijepe i mladolike kože, brze, vidljive i trajne rezultate tražit ćemo u beauty proizvodima, no samo će rijetki ispuniti svoja obećanja i svoju ulogu unutar naše dnevne beauty rutine. Među njima istaknuo se serum s potpisom beauty kuće Guerlain kojem vjeruju na tisuće žena diljem svijeta.

GUERLAIN DOUBLE R RENEW & REPAIR SERUM

Iako je Guerlain priča započela s parfemima, beauty kuća Guerlain danas se nalazi iza nekih od najraskošnijih make up proizvoda i najboljih proizvoda za njegu kože među kojima se kao apsolutni favorit ne samo beauty kuće Guerlain, već i kao jedan od najpoželjnijih beauty favorita uopće ističe Guerlain Double R Renew & Repair serum za njegu kože lica. Zašto je Guerlain serum toliko poseban? Njegova tajna, kao što mu i samo ime govori, nalazi se u dvostrukom slovu R koje označava duplu formulu kreiranu na način da sadrži koncentraciju najbolje od dvije tehnologije čime su Guerlain stručnjaci simultano odgovorili na očekivanja za sjajem i čvrstoćom.

Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair

RENEW – INOVATIVNA NJEŽNA PILING TEHNOLOGIJA

Prvo R predstavlja Renew tehnologiju – nježnu piling tehnologiju inspiriranu dermatološkim procedurama koja kombinacijom lamelarnog gela i AHA kiselina igra ključnu ulogu u obnavljanju kože. Tri najbitnije kiseline (mliječna, citrusna i glikolna) postepeno se raspršuju, a rezultat je nježan i kontinuirani efekt nove kože: tekstura kože je profinjena i vraćen joj je sjaj. Čestice sporo i kontinuirano putuju po formuli lamelarnog gela te se time optimizira kožina tolarencija što omogućava svakodnevno nanošenje i ograničava rizik crvenila ili drugih reakcija kože.

REPAIR – EKSKLUZIVNA LIFTING-DJELOTVORNA TEHNOLOGIJA

Po prvi puta, Guerlainov znanstveno istraživački tim proučavao je samo jedan gen: TIEG1 gen. Nakon osam godina suradnje s vodećim stručnjacima francuskih kozmetičkih institucija, Guerlainov tim uspješno je rasvjetlio ulogu tog gena koji omogućuje doličnu i čvrstu strukturu kože te je zaslužan za obnavljanje kože. Ciljenim djelovanjem na taj gen, Repair formula koja se nalazi u drugom slovu R u nazivu Double R Guerlainovog seruma pomaže i stimulaciji sinteze hijalouronske kiseline i repariranju izlomljenog kolagena.

Još jedna posebnost ovog seruma krije se u njegovim izuzetnim sastojcima – matičnoj mliječi koju proizvode Black Bees crne pčele s otoka Ouessant koja nije jednostavna za skupljanje i za koju je potrebna je uporna ekspertiza i preciznost majstora izrade zlatnog nakita. Ova organska matična mliječ, koja dolazi iz Guerlainove strukture proizvodnje je jedinstvena u svijetu i moguće ju je pratiti od početka do kraja.

Rezultat kojeg donosi inovativan spoj dvije različite tehnologije te rijetkih i dragocijenih sastojaka je ono zbog čega žene diljem svijeta vjeruju baš ovom serumu za njegu kože. Kombinacija blagog pilinga i obnavljajućeg djelovanja Double R Renew & Repair seruma donosi značajno poboljšanje na sjaju, teksturi i kvaliteti kože što ga ističe kao najpopularniji serum za lice koji će obogatiti vašu dnevnu beauty rutinu te donijeti rezultate koje ste oduvijek htjeli.

Foto: Guerlain, Instagram

Učitati još
Zatvori