Najsjajniji trend iz svijeta frizura se vraća ove jeseni

U svijetu frizura, ljeto je donijelo trend što kraće, to bolje. I dok su oni najodvažniji birali pixie frizuru, većina se zadržala na dužini do ili nekoliko centimetara iznad ramena.  Svestrani i šarmantni bob ponovno se nametnuo kao najpoželjnija frizura, a nastavku vladavine bob frizure potvrdile su i poznate it djevojke koje su za ljetnu sezonu odabrale upravo bob u njegovom osvježenom, super kratkom i efektnom izdanju.

Uz savršenu novu frizuru, popularne trendseterice ponudile su i nekoliko odličnih ideja kako stilizirati kratki bob. Nakon laganih valova i polupodignutih frizura koje smo birali za ljetne tjedne iza nas, jesen će donijeti novi look najpopularnijoj frizuri.

SJAJNA FRIZURA ZA NOVU SEZONU

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Kako osvježiti kratki bob za novu sezonu? Popularne trendseterice još jednom donose odličan prijedlog – uz svježi ravni rez, it djevojke posljednjih dana svoj kratki bob nose savršeno ravan i vrlo sjajan. Nakon nekoliko sezona kada smo birali blage valove prirodnog izgleda, čini se da nas početak jeseni vraća pegli za kosu i kremama za njegu koje će spojene zajedno spojiti glass hair – trendi frizuru inspiriranu devedesetima za sve one koji su se ovog ljeta već odlučili za kratki bob i za one koji će efektni rez odabrati kao savršeno osvježenje za novu sezonu.

Moderan i vrlo efektan, sjajnu i ravnu bob frizuru već nose pjevačica Dua Lipa i glumica Lucy Hale te blogerica Aimme Song i Brittany Xavier – dozu inspiracije za novu it frizuru za koju će vam trebati tek nekoliko minuta i omiljeni proizvoda za sjaj pronađite u nastavku.

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Mila Kunis

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Lucy Hale

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Foto: Instagram, Guliver Image/Getty Images

0