Trenutno najpopularniji trend u manikuri s Pinteresta

Trenutno najpopularniji trend u
manikuri s Pinteresta

Poput odličnog modnog dodatka, manikura je detalj koji donosi onaj poseban pečat svakoj kombinaciji. Iako na prvu nerijetko neprimjetna, savršena manikura može istaknuti najbolji dio cjelokupnog looka ili donijeti dašak svježine unutar monokromnih kombinacija i neutralne palete. Nova godina još jednom će istaknuti razigranu manikuru kao jedan od naših omiljenih beauty trikova.

Trendovi za novu godinu u manikuri donose omiljene klasike poput crvenog laka za nokte, povratak starih favorita poput laka za nokte sa sedefastim efektom i vječne crvene boje. Ipak, manikura je odavno prerasla granice jednostavnog premaza jarkih i tamnih boja, nježnih puderastih nijansi i neutralne kombinacije boja francuske manikure i prigrlila neobične ukrase i tehnike.

MANIKURA KOJA JE OSVOJILA PINTEREST

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

Trendovi u manikuri u posljednjih su nekoliko godina donijeli sve od trendi detalja poput floralnih i zvijezdanih motiva do raskošnih trodimenzionalnih ukrasa koji su na noktima stvarali skulpturalne oblike često nenosive u svakodnevnom životu. Manikura koja je osvojila Pinterest donosi stare klasike u novom, vrlo modernom izdanju koje se poigrava linijama i geometrijskim oblicima i stvara efektan izgled. Vrlo upečatljivi izgled zadrvaža jednostavnost minimalističke estetike zbog čega će ova manikura osvojiti baš sve i postati jedan od najpopularnijih beauty trendova u novoj godini.

Ova trendi manikura u minimalističkoj maniri koju stvaraju tanke linije i geometrijski oblici, bez obzira koju boju koristili, može jednako odgovarati svim sezonama jer je gotovo neprimjetna i zato idealna za svaki dan. Osim privlačnog izgleda, manikuru koja će osvojiti 2018. godinu lako ćete kreirati sami. Uz jedan sloj prozirnog laka, odabir uzorka u boji i još jednog završnog sloja za učvršćivanje, brzo ste gotovi sa svojom manikurom u kućnoj radinosti, a nokti će izgledati zanimljivo.

Nekoliko odličnih ideja koje su se istaknule na Pinterestu za vas smo izdvojili u nastavku.

Objavu dijeli Tori H. (@torih_torih)

Objavu dijeli Imarninails (@imarninails)

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori