‘Geolift’ je najnoviji hit oblik obrva koji će svi još dugo nositi

‘Geolift’ je najnoviji hit oblik
obrva koji će svi još dugo nositi

Dok se ljudi posljednjih godinu dana odriču ruža za usne, postoji jedan dio lica koji je zapravo dobio više pažnje nego ikad prije – naše obrve. Ipak su obrve jedna od najvažnijih značajki koje su vidljive iznad zaštitne maske, a to je zato što pokazuju strukturu lica. Čišći i definiraniji oblik evoluirao je od širokih i gustih ‘boy brows’ koje su popularizirali manekenka Cara Delevingne i beauty brand Glossier u proteklom desetljeću do onoga što stručnjaci nazivaju ‘geolift’ – najnoviji hit oblik obrva.

Novi stil kombinira snažnu geometriju s primjetnim liftom, a ima čišći luk te svježe i sužene vanjske krajeve, ali još uvijek njeguje gustoću i punoću. ‘Geolift’ je profinjeniji, nije toliko taman i hrabar. Uz to, ovaj look nema zalutalih dlačica, kao ‘boy brows’. Slavne osobe poput Lily Collins, Zendaye i Care Delevingne već su ga isprobale, a mogle biste i vi.

‘Geolift’ look obrva možete postići uz prave proizvode i savjete

Ako imate guste prirodno guste obrve, važno je da pincetom uredite oblik i odstranite sve odlutale dlačice koje su izvan linije obrva. Ako se osjećate dovoljno odvažno da oblikujete vlastite obrve, stručnjaci predlažu pažljivo stanjivanje luka od druge trećine obrva do vanjskog ruba. Vrh luka vaše oči čini budnima. Uz to, stručnjaci preporučuju maskaru za obrve za gust, konturirani izgled. S druge strane, ako nemate prirodno guste obrve, možete isprobati prozirni, voštani gel za uređivanje. On rijetkim obrvama pruža gustoću. No, oni koji žele postići još puniji izgled mogu dodati puder ili olovku. Tako ćete popuniti praznine i obrvama pružiti poželjnu ‘pozadinu’.

Ako cijeli look želite pomaknuti na još višu razinu, razmislite o bojanju obrva. Možda zvuči zastrašujuće, ali nije dugotrajno, stoga vrijedi isprobati. U konačnici, ako su vas folikuli dlačica u potpunosti iznevjerili i vašim obrvama treba vrijeme kako bi narasle, isprobajte serum koji potiče rast i puniji izgled. Uz prave alate i savjete, vaš savršeni par obrva je itekako moguć.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori