Najpopularniji parfem godine dobio je i svoje mirisne proizvode za tijelo

Najpopularniji parfem godine dobio je i
svoje mirisne proizvode za tijelo

Ako bismo jedan parfem mogli izdvojiti kao onaj koji je obilježio 2017. godinu, a i dalje uživa veliku popularnost svoje publike, to bi svakako bio Gabrielle Chanel. Ovaj miris se na sceni pojavio početkom prošlog ljeta i uz snažnu kampanju vrlo brzo došao na listu parfemskih bestsellera. A s obzirom na broj obožavateljica, bilo je pitanje vremena kada će Gabrielle Chanel linija biti upotpunjena.

Godinu dana kasnije, stižu nam mirisni proizvodi za tijelo na tragu ovog omiljenog parfema i jedan se čini bolji od drugog. U Gabrielle Chanel kolekciju za njegu tijela uvršten je mirisni gel za tuširanje koji dolazi u prepoznatljivoj bočici koja asocira na onu elegantnu od tankog stakla samog mirisa Gabrielle Chanel, zatim dezodorans u spreju koji nose mirisne note parfema i naposljetku hidratantna emulzija za tijelo koja dolazi u bočici istog oblika kao i sam parfem, no u krem bijeloj boji.

Zlatni akcenti na bočicama proizvoda dodatno im daju na luksuzu i ovi proizvodi, osim što će divno njegovati tijelo i za sobom ostaviti mirisni trag, također će biti oku ugodan dodatak na polici u kupaonici. U prodaju stižu sredinom kolovoza!

 

Foto: Instagram, Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori