Savršene frizure za jesensko vjenčanje bilo da ste gošća ili mladenka

Savršene frizure za jesensko vjenčanje
bilo da ste gošća ili mladenka

Sada kada su vjenčanja skoro u punom jeku, čini se da se naši planeri pune svečanim ceremonijama. Bilo da ste mladenka, djeveruša ili glamurozna gošća, frizuru za vjenčanje ponekad može biti prilično teško odabrati jer postoji toliko različitih mogućnosti, ideja i stilova među kojima možemo birati. Hoćete li se odlučiti za boho-chic frizuru s cvjetnim dodacima i pletenicama, možda ipak nešto elegantnije i podignuto ili ste više za skroz opuštenu varijantu raspuštene i lijepo isfenirane kose s pokojom blistavom ukosnicom koja će sve malo podignuti i pružiti vam svečaniji look? Mogućnosti su neograničene, a izbor bi vam mogla olakšati i vaša haljina.

Svaki tip haljine zahtijeva različitu vrstu frizure za vjenčanje

S obzirom na to da ćete cijelu noć plesati, frizura vam mora ostati savršena do jutra. Bez obzira na to jeste li odabrale omiljenu malu crnu haljinu ili ste odabrale nešto puno svečanije, frizura je ključna i može odrediti cijeli vaš look. Pitate se kako najbolje upariti frizuru s haljinom? Pa, ako imate haljinu bez leđa ne možete pogriješiti s klasičnim visokim repom, elegantnom punđom i ukrasima u kosi. S druge strane, ako imate duboki izrez s prednje strane haljine, onda će polupodignuta frizura, ukrašeni rajf ili francuska pletenica biti savršen odabir.

Haljine bez naramenica najviše vole raspuštenu kosu i volumen, a haljine s visokim ovratnikom najbolje pašu uz zaglađene frizure koje počinju s razdjeljkom na sredini glave, a završavaju niskom punđom na zatiljku. Bez obzira na to koji je vaš tip kose, imamo inspiraciju za frizure koje možete nositi već na sljedeće vjenčanje, svečaniji rođendan ili black tie event kojem ćete prisustvovati i donosimo vam ju u nastavku.

Učitati još
Zatvori