Besprijekorna frizura i dok pada snijeg: Praktični stilovi za odlazak na posao ili skijašku stazu
Besprijekorna frizura i dok pada snijeg: Praktični stilovi za odlazak na posao ili skijašku stazu

Besprijekorna frizura i dok pada snijeg: Praktični stilovi za odlazak na posao ili skijašku stazu

Sredina je siječnja i možemo reći da je napokon stigla prava zima. Temperature su se spustile ispod nule, ali pojavio se i snijeg koji, moramo priznati, nismo očekivali.  Snijeg koji je iznenadio gotovo cijelu Hrvatsku, posebno je razveselio ljubitelje zimskih radosti. No, ako ste od onih koji su ujutro morali na posao i vjerojatno niste znali kako se odjenuti i što s kosom da izgledate prezentabilno nakon snježne avanture od kuće do ureda, niste jedini.

Tri popularna i korisna stila za ovu sezonu

Osim svakodnevice, jedan od izazova za dobru frizuru je i boravak na skijalištima ili snježnim destinacijama. Ovdje praktičnost često igra ključnu ulogu, stoga vam donosimo tri najistaknutija i najkorisnija stila za ovu hladnu sezonu.

Pletenice

Frizura s pletenicama ne samo da izgleda sjajno, već i sprečava zamršavanje kose uslijed vjetra i snijega. Pletenice su i odličan način da zadržite kosu pod kontrolom tijekom skijanja. Različiti stilovi pletenica, poput francuskih ili ribljih kostiju, nude ne samo praktičnost, već i dozu šarma tijekom snježnih dana.

Niska punđa ili rep

Niska punđa ili rep postali su omiljeni izbor mnogih žena koje žele kombinirati stil s funkcionalnošću. Ova frizura nije samo jednostavna za napraviti, već pruža i niz prednosti koje je čine idealnom za razne prilike, pa tako i za skijanje ili druge snježne aktivnosti. Odličan je odabir za strastvene skijašice s dugom kosom jer će odlično izgledati i kada skinu skijašku kacigu ili kapu.

Traka za glavu

Ako se ne želite odreći raspuštene duge kose, traka za glavu može pružiti savršenu ravnotežu između praktičnosti i stila. Osim što štite od hladnoće, ovi dodaci pružaju i dodatnu sigurnost za oči od odsjaja snijega. Ova opcija je vrlo popularna među influencericama ove sezone, ali i posebno korisna za one koji preferiraju slobodu kretanja i minimalno održavanje frizure tijekom zimskih aktivnosti.

Učitati još
Zatvori