Koje frizure nosimo ovog ljeta? 4 stila posebno su se izdvojila
Koje frizure nosimo ovog ljeta? 4 stila posebno su se izdvojila

Koje frizure nosimo ovog ljeta? 4 stila
posebno su se izdvojila

Spremni za visoke temperature i ljeto? Tada ćete poželjeti i novu frizuru. Za ljeto 2023. postoji mnogo trendi frizura za ljeto koje možete izabrati, ali ova četiri stila posebno su se izdvojila. Vjerojatno se nećete iznenaditi kada saznate da su šiške i dalje jedne od najtraženijih frizura, a Hailey Bieber je učvrstila svoj status vječne trendseterice kada je svojim oštrim bobom postala inspiracija mnogima. U nastavku saznajte koja će 4 frizure za ljeto dominirati ovog ljeta.

Šiške iz 70-ih

Trendovi iz prošlosti se ne prestaju vraćati, pa tako ni frizure nisu izuzetak. Šiške iz 70-ih odgovaraju svim oblicima lica. Svatko može isfurati ove nježne šiške. Zamolite svog frizera za mekane i neravne šiške, a izbjegavajte tvrde, ravne stilove. Kako biste ih oblikovali kod kuće, isfenirajte ih naprijed-nazad četkom kako biste stvorili mekoću. Upotrijebite serum po izboru kako biste učvrstili i osigurali da vaše šiške ostanu stilizirane duže vrijeme.

Oštri bob

Još jedan trend za koji možemo zahvaliti Hailey Bieber. Ovaj rez najbolje stoji na ravnoj do valovitoj kosi. Dužina bi trebala biti do donjeg dijela brade, gotovo bez ikakvih slojeva. Za zaglađivanje kose i dodavanje sjaja upotrijebite ulje za kosu ili silikon za kosu.

Šiške inspirirane Francuskinjama

Svatko traži svježi početak ljeta, a ovo je jednostavan način da se to postigne bez napora. Ove šiške su prekrasan način da napravite promjenu, a da pritom vaš stil izgleda lako i nevjerojatno laskavo. Kako ćemo uskoro sve češće nositi podignutu kosu zbog toplog vremena, ove šiške su savršena nadopuna jer uokviruju lice i osvježavaju vašu dignutu frizuru.

Izgled odgovara svakome tko traži suptilnu promjenu, ali je univerzalno laskav za sve tipove kose. “Vodopadne šiške” trebale bit biti duljine do jagodica. Francuskinje svoje šiške nose kraće u sredini s tankim dužim dijelovima sa svake strane; ove šiške ne bi trebale prelaziti preko cijelog čela.

Lob frizura

Na ovaj ili onaj način, bob je uvijek u modi. Ovaj stil savršen je za ljetne mjesece i vrlo šik način da promijenite svoj izgled. Također, izgleda sjajno na svim tipovima kose. Ako imate kovrčavu kosu, pripazite na duljinu prilikom šišanja jer se kovrčava kosa prirodno skuplja. Zamolite svog frizera za rez bez previše tupih rubova za kretanje i skrivenih slojeva. Isprobajte ulje za stiliziranje za uklanjanje volumena i kako biste zagladili svoju frizuru.

Učitati još
Zatvori