Preskočite pranje kose i isprobajte jednu od ovih jednostavnih i brzih frizura

Preskočite pranje kose i isprobajte jednu od
ovih jednostavnih i brzih frizura

Svi imamo one dane kada bismo najradije preskočili pranje kose zbog nedostatka vremena ili nedostatka motivacije za dizanje 15 minuta ranije. U posljednjih nekoliko godina, savršeni beauty proizvod koji donosi svježi izgled kose čak i kada ju nismo svježe oprali pronašli smo u šamponu za suho pranje. Sitne, puderaste čestice koje raspršuje upijaju masnoću i stvaraju osvježeni izgled kose. Ipak, ponekad je za pravo osvježenje i prikrivanje neoprane kose potrebno malo više o suhog šampona.

Tada u pomoć uskaču jednostavne frizure za koje će vam trebati tek minuta ili dvije, a zbog kojih baš nitko neće posumnjati da niste svježe oprali kosu. Ne samo da neke od tih jednostavnih i šarmantnih frizura prikrivaju tu činjenicu, već neke od njih jednostavno izgledaju bolje u kombinaciji s kosom koja je oprana dan ili dva ranije.

JEDNOSTAVNE FRIZURE ZA ONE DANE KADA ŽELITE PRESKOČITI PRANJE KOSE

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Svaku od ovih frizura započnite s malo šampona za suho pranje koji ćete raspršivanjem nanijeti na cijelu kosu, posebno darežljivo uz sam korijen kose. Nakon nanošenja, šampon za suho pranje kose prstima dobro utrljajte u kosu kako bi iz njega izvukli najviše i raščešljajte četkom.

Nakon što se u nekoliko desetaka sekundi kosu osvježili šamponom za suho pranje koji joj je dao dodatni volumen, vrijeme je da odaberete jednu od jednostavnih frizura. Od neuredne punđe koja donosi onaj savršeni ležerni izgled koji obožavaju mnogi i šarmantnih pletenica koje se kao jedna od najpopularnijih frizura ističu uvijek, a osobito tijekom tople sezone do jednostavnog repa ili blagih valova spojenih s trendi maramom ili trakom koje dodatno prikrivaju činjenicu da niste oprali kosu. Osim svilene marame i traka za kosu koje se ponovno vraćaju na modnu scenu, savršeni modni detalj možete pronaći šeširima i kapicama koji svakoj kombinaciji donose dodatnu dozu šarma.

Odlične ideje za najjednostavnije moguće frizure za one dane kada stvarno želite preskočiti pranje kose još jedan dan, donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori