Frizure s anti-age efektom

Frizure s anti-age efektom

Nekoliko desetaka minuta provedenih kod frizera i nekoliko jednostavnih rezova bez puno muke, vremena i novaca mogu vam donijeti mladolik izgled i skinuti nekoliko godina. Moć dobrog frizera i dobre frizure poznata je svima zbog čega se u potrazi za promjenom i osvježenjem nerijetko okrećemo upravo frizerima. Nekoliko laskavih rezova promijenit će ne samo kako izgledate, već i kako se osjećate, a frizura koja skida nekoliko godina i ističe ono najbolje uvijek je rezultat kojem težimo. U moru različitih izbora koji variraju od pixie kratke kose do dugih uvojaka istaknulo se nekoliko frizura koje pristaju svakom obliku lica i koje uvijek donose željeno osvježenje.

Bob i lob kao njegova duža verzija s razlogom su posljednjih nekoliko godina istaknuli kao omiljeni izbor brojnih žena i trend čija popularnost ne jenjava. Osim što laskaju svakom obliku lica i svakom tipu kose, i bob i lob frizura donose mladolik izgled u jednostavnom ravnom rezu ili s nekoliko slojeva za voluminozniji izgled.

U jednakoj popularnosti ove sezone uživaju i klasične ravne šiške. Tajna Francuskinja donosi čar njihovog chic izgleda i prekriva nekoliko sitnih bora na čelu. Frizura koja ne samo da će transformirati vašu kosu i unijeti volumen u najtanju kosu, već i donijeti mladolik izgled su razigrani slojevi. Jednostavna za održavanje i svakodnevno stiliziranje, slojevita frizura odličan je anti-aging izbor za ljubitelje duge kose. Kao posljednju donosimo vam frizuru zbog koje neće ni trebati posjetiti frizera. Dovoljno je da prebacite nekoliko pramenova na stranu. Razdjeljak na stranu godinama je javna tajna iza koje se nalazi svjež i razigran izgled.

U nastavku vam donosimo nekoliko primjera svestranih anti-aging frizura koje vam mogu poslužiti kao inspiracija i koje možete ponijeti sa sobom sljedeći put kad posjetite frizera.

RAVNE ŠIŠKE

KLASIČAN BOB

RAZIGRANI SLOJEVI

TRENDI LOB

RAZDJELJAK NA STRANU

Frizure koje pomlađuju

@salsalhair

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori