Najljepše frizure koje možete brzo i lako kreirati za svježiji look ovog proljeća
Najljepše frizure koje možete brzo i lako kreirati za svježiji look ovog proljeća

Najljepše frizure koje možete brzo i lako kreirati za svježiji look ovog proljeća

Ovog proljeća sve se okreće oko frizura koje je jednostavno održavati i oko prihvaćanja svoje prirodne teksture i tipa kose. Sve je veća potražnja za frizurama koje je lako njegovati i stilizirati kod kuće. Ako uz to zahtijevaju minimalno ili nikakvo korištenje toplinskih alata za stiliziranje, to je dodatni bonus. Na taj način će vam kosa duže biti zdravija i sjajnija. Mnogi žude za promjenom pa biraju hrabre frizure uz koje izlaze iz svoje zone komfora, a kako bi vam kosa svaki dan zablistala važno je znati i sve načine koje ju je moguće stilizirati u samo nekoliko minuta.

Novi stil frizure je jedan od načina na koji možete razbiti monotoniju ovog proljeća. Posvetite se sebi i resetirajte se za toplije i sunčanije dane pred nama. Bilo da uskoro planirate posjetiti svog stilista u salonu ili želite ideje za to kako stilizirati kosu kod kuće, mi vam donosimo ovosezonske trendove koji vam mogu služiti kao nadahnuće.

Najljepše frizure koje će se nositi ove sezone

Prema generaciji Z, razdjeljak na sredini je simbol mladosti koji je trenutno u trendu. To je jednostavan način na koji se vaša postojeća frizura u potpunosti može preobraziti. Taj potez dat će vam drugačiji i svjež izgled uz minimalno truda. S druge strane, ako imate kovrčavu kosu, dozvolite svojoj prirodnoj teksturi da zablista ovog proljeća. Kovrčava kosa nikad nije bila više u trendu, a Curly Girl metoda mogla bi vam pomoći postići najljepši izgled vaših prirodnih kovrča.

Ako vam zatreba elegantnija frizura i još ste k tome obožavateljica TV serija iz 90-ih, dobro je znati da se i beauty trendovi tog desetljeća vraćaju na velika vrata. Naime, uvinuti vrhovi su opet ‘in‘. To je jednostavan look za postići uz pomoć bilo kojeg toplinskog alata, bilo da se radi o fenu, uvijaču ili pegli za kosu. Uz to, odličan je način za prikrivanje ispucalih vrhova, što je definitivno bonus zbog kojeg se mnogima sviđa ovaj styling.

Vrpce, marame, schrunchieji i kopče za kosu također igraju jednu važnu ulogu u ovosezonskim trendovima za kosu. Ovi dodaci su uistinu jednostavan način za nadograditi svoj stil, kao i za ukrasiti frizuru. U nastavku vam donosimo frizure kojima možete osvježiti svoj look ovog proljeća.

Učitati još
Zatvori