5 ideja za kraću frizuru u novoj godini

5 ideja za kraću frizuru u novoj godini

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

Početak nove godine uvijek je savršeno vrijeme za novi početak i nekoliko promjena. Osim novih trendova koje će unutar naše garderobe unijeti nova godina, promjena frizure jedan je od omiljenih izbora koji u nekoliko dobrih rezova može u potpunosti transformirati naš izgled. Od suptilnih promjena koje uključuju minimalnu promjenu dužine ili decentnu promjenu boje kose do drastičnih rezova, početak nove godine za mnoge je vrijeme koje donosi želju za promjenom.

Nakon vladavine dugih uvojaka koje su početkom 2000-ih popularizirali trendovi iz Kalifornije, novo desetljeće okrenulo se nešto kraćoj kosi. Bob i lob frizure istaknule su se kao najpopularniji izbor. Istovremeno jednostavna za održavanje, ali i dovoljno duga da ostavi prostor za slojeve i zanimljive pomake od klasičnog reza koji su ju prilagođavali različitim tipovima kose, oblicima lica i osobnim stilovima, bob i lob frizure među istaknute beauty trendove vratile su kraću kosu.

NOVA GODINA, NOVA (KRAĆA) FRIZURA

Nakon što smo duge uvojke zamijenili dužinom do ramena ili nekoliko centimetara iznad, oni najhrabriji zakoračili su korak dalje i kosu skratili na tek nekoliko centimetara. Nakon što su neke od it djevojaka poput Zoe Kravitz, Cara Delevigne i Kristen Stewart svoj izgled osvježile kratkim i efektnim pixie frizurama, trend kratke kose koju su još prije pedesetak godina obožavale ikone filma i stila poput Jean Seberg i Audrey Hepburn ponovno je oživljen.  Od jednostavne pixie frizure koja oduvijek predstavlja drugačije lice ženstvenosti do kose inspirirane heroinama iz sci-fi filmova koja kratki bob spaja sa šiškama iznad obrva, sve kraće frizure postaju sve popularnije.

U nastavku donosimo pet odličnih frizura zbog kojih ćete se i sami odlučiti na veliki rez.

PIXIE

Kratka frizura 2018.

KRATKA KOSA, DUGE ŠIŠKE

SCI-FI FRIZURA

SHAGGY CUT

SLEEK BOB

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori