Na premijeri ‘Emily in Paris’ Lily Collins je pokazala nove french šiške

Na premijeri ‘Emily in Paris’ Lily Collins je pokazala nove french šiške

Ako postoji nešto što znamo o Francuskinjama, to je da one nepogrešivo dobro nose šiške. S obzirom na to da je druga sezona ‘Emily in Paris‘ skoro tu, french-girl šiške ošišala je i počasna Parižanka Lily Collins. Pokazala je svoju novu frizuru na premijeri serije u Washingtonu gdje je sa svojim kolegama sa seta proslavila povratak serije. Nosila je svježe ošišane french-girl šiške do obrva, koje nježno uokviruju njezine smeđe oči. Ostatak njezine kose, koja je bila blago valovita, padala joj je do prsa i izgledala je sjajno, a bez puno truda. Ovo je cool i trendi frizura na francuski način, koja izgleda besprijekorno na svakome.

Osim što podsjeća na besprijekorne šiške Dakote Johnson, nova frizura Lily Collins se isto tako može nositi u cijelosti prema naprijed, kako bi uokviravale oči, ili na stranu, ako ne želite da vam smetaju. To ih čini sjajnim izborom za one koji žele isprobati šiške po prvi put, ali nisu još uspjeli skupiti hrabrosti za tu promjenu. Lily Collins je uparila novu frizuru s nude ružem, besprijekorno nanesenim tušem uz gornju liniju trepavica i blistavim tenom. Njezin look svakome može poslužiti kao inspiracija za dnevni, ali i večernji look.

Nekoliko savjeta za to kako kreirati french-girl šiške

Moderne french-girl šiške obično imaju dvije ključne značajke. Prvo je važno da mekani slojevi padaju do jagodica, a da se oni najkraći slojevi izvijaju prema ‘van’, tako da se stapaju s ostatkom kose. Drugo, potrebno je slojevito šišanje, a ne savršena linija kose. To ove šiške čini svestranijima, prirodnijima i više šik.

Druge stvari na koje treba obratiti pozornost kako biste postigle ultimativne french-girl šiške su dobra ravnoteža i često održavanje. Kako bi one izgledale onako kako trebaju izgledati, ključno je postići ispravnu ravnotežu između šiški i ukupne duljine kose. Što je vaša kosa duža, šiške će na svojim krajevima biti duže. U ovom slučaju važno je pronaći dobrog stilista i vjerovati mu da će postići savršenu ravnotežu. Uz to, šiške će vam uvijek biti besprijekorne ako redovito odlazite frizeru na skraćivanje. Ako im k tome dodate malo svjetlijih i tamnijih tonova, one će izgledati još bolje, bogatije i gušće.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori