Pletenice na francuski način – najšarmantnija frizura za novu sezonu

Pletenice na francuski način –
najšarmantnija frizura za novu sezonu

Baš poput blagih valova u kosi, ležerne messy punđe i jednostavnog visokog ili niskog repa, pletenice su jedan od najpopularnijih klasika iz svijeta frizura kojem se uvijek rado vraćamo s prvim proljetnim danima. Istovremeno jednostavne i efektne, pletenice će i ovog proljeća i ljeta biti jedan od najpopularnijih beauty trendova i frizura koju ćete lako ostvariti sami – u nekoliko minuta, uz minimalno truda i bez pomoći frizera.

Iako je jednostavnost jedna od najvećih prednosti ove frizure, šarmantan izgled koji jednako dobro pristaje najležernijim kombinacijama i najsvečanijim prilikama ono je što ih je istaknulo i pretvorilo u moderni klasik u beauty svijetu.

Kako će izgledati pletenice u novoj sezoni?

PROLJETNE PLETENICE NA FRANCUSKI NAČIN

Nakon romantičnih pletenica oko glave i različitih načina pletenja koji su ipak tražili malo više vremena i prakse, nadolazeća proljetna sezona ponovno nas vraća jednostavnosti klasičnih francuskih pletenica koje će odlično izgledati u najrazličitijim izdanjima. Od jedne jednostavne pletenice do djevojačke zaigranosti dvije pletenice, od kombinacije pletenice i raspuštene kose do najšarmantnije punđe koju možete stvoriti uz pomoć jedne pletenice ili nekoliko tankih pletenica koje ćete ispreplesti kroz messy punđu za boho izgled – opcija je pregršt, a početak svake krije se u šarmu i jednostavnosti klasične francuske pletenice.

Nekoliko ideje za proljetne pletenice na francuski način u kojima ćete pronaći ne samo najšarmantniju frizuru sezone, već i savršeni dodatak proljetnim modnim favoritima i drugim proljetnim trendovima iz beauty svijeta.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori