Parfemski setovi uz koje ćete pronaći svoj omiljeni miris – i uštedjeti novac

Parfemski setovi uz koje ćete pronaći svoj omiljeni miris – i uštedjeti novac

@alpa.rama

Jeste li dosad već imali priliku čuti za ‘Fragrance discovery set’? Pojam je to koji sve češće susrećemo u beauty zajednici, pa smo odlučile istražiti o čemu se točno radi.

Strani mediji otkrivaju nam kako se radi o parfemskim setovima u kojima ćemo pronaći svoj omiljeni miris i pritom uštedjeti novac. Kako točno onda
‘Fragrance discovery set’ izgleda i što podrazumijeva?

Fragrance discovery set

Ukratko, jedan parfemski brend u svoju će ponudu uvrstiti set koji iznutra krije ili bestsellere spomenutog brenda ili neke posebne, ekskluzivne mirise koji se u ovom slučaju svi mogu pronaći na jednome mjestu. Kvaka je u tome da setovi ne sadrže full size parfeme, već mini verzije tih istih parfema, od kojih su neke zapravo testeri kakvima ih znamo iz parfumerija, a neke su rekreirane mini bočice originala koje donose militražu travel-size parfema – dakle nešto veću od testera.

@francisca.carvalhoo

Ovakvi setovi preporučaju se nabaviti onda kada ste u potrazi za novim parfemom, no ne želite trošiti previše novaca na eksperimentiranje s nekoliko full size parfema od kojih većinu naposljetku nećete ni koristiti ili ako baš volite određeni brend parfema i unutar njegova asortimana želite isprobati što više mirisnih opcija. Možda ste tip osobe koji se uopće ne želi vezati uz samo jedan parfem na duge staze, već volite mijenjati mirise, pa su baš po vašoj mjeri kreirani ovi setovi. Također, ‘Fragrance discovery set’ odlična je ideja za poklon bliskoj osobi, koju ćete na ovaj način povesti na jedno uzbudljivo olfaktorno putovanje. Bočice su praktične i stanu u skoro svaki džep ili torbicu, a kojih sve brendovi trenutno nude ove parfemske setove, otkrivamo u nastavku.

Jo Malone London Cologne Intense Collection
Frederic Malle The Essential Collection
Le Labo Fragrance Discovery Set
Harvey Nichols The Perfume Society Fragrance Discovery Box
Escentric Molecules Discovery Set
Maison Margiela Replica Memory Box
Diptyque L’Art Du Parfum Discovery Set
Clive Christian Private Collection Travelers Set


Učitati još
Zatvori