Viralni make up trik za efekt podignutih očiju

Među influencericama i celebovima diljem svijeta u posljednje vrijeme vlada novi trend. Radi se o kirurškom zahvatu pod nazivom kantoplastika. To je procedura koja se primjenjuje s ciljem repozicioniranja i zatezanja kože očnih kapaka. Tijekom ovog novog, ali ništa manje čudnog, postupka kirurg izmjenjuje mišić u kutu oka, tamo gdje se sastaju očni kapci, kako bi oko dobilo drugačiji i podignutiji oblik. Postoji puno nagađanja oko toga koje su se zvijezde podvrgnule ovom postupku, međutim, nitko to još nikada nije javno potvrdio. Srećom, ne morate se podvrgnuti operaciji preoblikovanja očiju jer vam je dovoljan korektor za postizanje efekta blago podignutih očiju u svojim vanjskim kutevima.

Viralni beauty trend

Ako imate barem jedan profil na društvenim mrežama, sigurno niste propustili ovaj najnoviji, viralni beauty trend. Radi se o make up triku koji se zove ‘Fox Eye’, a nastao je na TikToku. Sigurno već znate za ovu zabavnu društvenu mrežu, barem zbog brojnih beauty hackova koje nam je već omogućila. Ovaj najnoviji revolucionarni trik uključuje korektor i postizanje looka očiju poput lisice – tako je nastao i naziv ‘Fox Eye’.

‘Fox Eye’ make up metoda

Korejski TikToker Daniel Ly kreator je ‘Fox Eye’ trika s korektorom, koji je pregledan već više od 4,3 milijuna puta. U videu Daniel uspoređuje završni look između korektora koji je nanesen na podočnjake u obliku slova V i njegove nove tehnike za postizanje efekta podignutih očiju. Naime, Daniel nanosi svjetliji korektor na pet mjesta – na vanjskom kutu oka prema gore, do obrve, potom u unutarnjem kutu oka, uz bočnu stranu nosa te uz rub nosnica. Korektor nanosi i uz vanjski rub donje usne. Nakon toga cijelo lice setira transparentnim puderom u prahu, a korektor ispod oka fiksira metodom bakinga za dodatnu dozu drame. U nastavku možete vidjeti kako izgleda postupak i završni rezultat.

@ogabg

cringing at my voiceover but this concealer method changed my life? ##fyp ##voiceover ##makeup ##makeuptutorial ##catfish ##xyzbca ##keepingbusy

♬ Float on the Sound (Ey) – Tiagz

Foto: Instagram, TikTok

0