Pojavila se još jedna chic lob frizura koju ćemo nositi ove jeseni

Pojavila se još jedna chic lob frizura
koju ćemo nositi ove jeseni

Margot Robbie

Malo koja frizura u posljednje vrijeme uživa takvu popularnost kao što je to trenutno slučaj s lobom. Iako na tronu najpoželjnijih frizura sjedi zajedno s bob duljinom, lob je ipak prevladao kao omiljeni izbor žena diljem svijeta. Najbolji je to kompromis između kraće i dulje kose, a i riječ je o doista svestranoj frizuri koju je moguće stilizirati na niz načina. Vrlo ‘sleek’ i sjajan lob ove se jeseni nosi u obliku takozvanog glass hair trenda, a osim ravnog, tu je i onaj beach waves stil, s neodoljivo nonšalantnim i razbarušenim valovima u kosi. No, tu još uvijek nije kraj načinima na koje možete nositi lob, jer upravo se pojavio još jedan trend vezan uz ovaj stil. Vrlo vjerojatno vam je dobro poznat, jer smo ovakav lob mnoge od nas nosile u djetinjstvu i mladenačkim danima. Danas ga zovu flippy lob, a podsjećanja radi, ovu su frizuru najbolje nosile Mary-Kate i Ashley Olsen u filmovima Winning London i Our Lips Are Sealed.

Millie Bobby Brown

Upoznajte flippy lob

Flippy lob je retro-moderan stil koji donosi toliko željeno osvježenje i lagani odmak od tih valovitih lobova koje viđamo posvuda. Individualniji je, a prepoznat ćete ga po vrhovima kose koji idu prema van, što se dobiva feniranjem kose na četku upravo u tom smjeru. Još možete izabrati i razdjeljak koji ćete nositi, a koji će najbolje izgledati na sredini ili duboko na stranu.

Poznati frizerski stilisti preporučaju da se flippy lob nosi u kombinaciji s kosom koja je puna volumena. Više volumena postići ćete ako vlažnu kosu pripremite pjenom za boost ili viklerima, a odličnu teksturu suhim šamponom za kosu . Možda najbolja stvar? Ova će frizura još bolje izgledati dan poslije.

Bella Hadid

Foto: Guliver Image/Getty Images

Učitati još
Zatvori