Trenutno najpopularniji ‘nude’ lak za nokte

Trenutno najpopularniji
‘nude’ lak za nokte

Meghan Markle

Kraljevsko vjenčanje, održano ove subote, veliki je fokus stavilo na Meghan Markle, a njen ulazak u kraljevsku obitelj prošao je pod velikim povećalom medija i javnosti. Mnoge je zanimalo kakvu (i čiju) vjenčanicu će nositi, no i beauty look koji je pratio samu vjenčanu haljinu izazvao je podjednako mnogo pozornosti. Vrlo nježan i decentan make up koji je isticao njenu prirodnu ljepotu te frizuru koju je zapravo predstavljala klasična punđa, pratila je podjednako klasična ‘nude’ manikura, a mnoge je zanimalo o kojem se točno laku za nokte radi.

Essie Ballet Slippers

Essie Ballet Slippers

Ubrzo je otkriveno kako je riječ o Essie laku u nijansi Ballet Slippers, koji je bez sumnje trenutno najpopularniji ‘nude’ lak za nokte na svijetu. S obzirom na činjenicu da je ‘rasprodala’ sve što je dosad odjenula za svoja pojavljivanja u javnosti s princem Harryjem, za očekivati je i kako Ballet Slippers lak brenda Essie ovih dana proživljava pravu renesansu po pitanju prodajnih rezultata. Ipak, vrijedi istaknuti kako je svoju popularnost dosad već zaradio sam. Jedna bočica laka u Ballet Slippers nijansi proda se svake dvije sekunde i riječ je o najprodavanijoj Essie nijansi u 2018. godini.

Inače, Essie Ballet Slippers poznat je i kao omiljeni lak za nokte britanske kraljice Elizabete II., a riječ je o vrlo nježnoj ‘nude’ nijansi s roskastim podtonom, koja funkcionira u svim prigodama i s njom je uvijek moguće igrati na sigurno. Kraljica ga nosi od daleke 1989. godine, kada je njen frizer poslao osoblje po bočicu blijedo ružičastog laka za nokte, a oni su se vratili upravo s Essie Ballet Slippers lakom. 36 godina kasnije, i dalje je popularan, a budući da ‘kraljevska manikura’ nalaže neutralne boje (kraljica navodno manikuru u boji smatra vulgarnom), njima su se prilagodile i Kate Middleton i Meghan Markle, pa je Meghan i za svoju svadbu odabrala ovu univerzalno privlačnu nijansu.

 

Foto: Guliver Image/Getty Images

Učitati još
Zatvori