Emma Stone ima novu frizuru koja će biti savršeni izbor za zimsku sezonu

Emma Stone ima novu frizuru koja će biti
savršeni izbor za zimsku sezonu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mara Roszak (@mararoszak)

Promjena frizure bez sumnje je jedna od najefektnijih i najjednostavnijih promjena koja nakon jednog odlaska frizeru donosi savršeno osvježenje izgleda. Uz promjenu boje kose, promjena dužine jedan je od onih svima dobro poznatih beauty trikova koji donosi efektnu transformaciju looka. Iako se iza promjene dužine kose nalazi tek nekoliko jednostavnih i brzih rezova spretnih frizerskih škara, odabir nove savršene dužne nije uvijek toliko jednostavan

Na samom početku godine poluduga kosa istaknula se kao jedan od najpopularnijih beauty trendova koji je kao najpoželjniju frizuru istaknuo šarmantni lob.  S posljednjim tjednima 2018. godine, lob je još uvijek jedna od najsvestranijih i najšarmantnijih frizura koja će se istaknuti kao savršeni izbor za zimsku sezonu. Lob frizuru za zimu 2018. već je odabrala i glumica Emma Stone. U novom i osvježenom izdanju, Emmin lob je upravo ona inspiracija koju smo tražili.

EMMA STONE NOSI SAVRŠENI LOB ZA ZIMU 2018.

Uvojke dužine do pola leđa američka glumica Emma Stone nedavno je zamijenila efektnim lobom koji se odmah našao na listi najpoželjnijih frizura za zimsku sezonu. Iako naizgled vrlo jednostavna, nova frizura Emme Stone donosi savršeno osvježenje omiljenom lobu. Nakon razigranih shaggy slojeva koji su se istaknuli kao savršeni dodatak proljetnom, ljetnom i jesenskom lobu, savršena lob frizura za zimu donosi spoj blunt reza i blage asimetrije postignute nekoliko centimetara dužim uvojcima koji uokviruju lice. Bez dodatnih slojeva i s naglaskom na teksturu koju u njega unose blagi valovi, lob Emme Stone izgleda vrlo svježe i moderno, a istovremeno ostaje jednostavan za stiliziranje i održavanje.

Osim fotografija nove frizure popularne američke glumice koje je na svom Instagram profilu podijelila celebrity frizerka Mara Roszak, svoju novu frizuru Emma je prošetala crvenim tepihom na premijeri svojeg najnovijeg filma The Favourite gdje je njezin moderni bob zasjao u glamuroznom izdanju inspiriran starim Hollywoodskim divama i ukrašen zvijezdama.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori