2 frizure koje ćemo posuditi s modne piste ovog proljeća

2 frizure koje ćemo posuditi s
modne piste ovog proljeća

frizure-chanel

Osim modnih trendova, na pistama se za vrijeme tjedana mode kroje i trendovi u beauty svijetu. Manikure, make up, frizure… Sve je pod povećalom i promatra se kao dio skladne cjeline koja tvori kompletirani look na modelu. Ponekad se radi o zaista ekstravagantnim kreacijama, prijedlozima i idejama, no kako sezone odmiču tako nailazimo na genijalne prirodne lookove koje je jako lako kopirati.

Na Tjednu mode u Parizu zamijetili smo dvije frizure koje su nam samo dale potvrdu da su messy bun i niski rep apsolutni hitovi. Modeli na Chanel i Valentino revijama uz ove su frizure pokazali i genijalne naušnice, najpopularniji proljetni modni dodatak. Rezultat je dobitna kombinacija koju možete nositi u apsolutno svim prilikama – naušnice opuštenim frizurama daju malo glamurozniji pečat.

Dvije frizure i odlične naušnice

frizure-chanel-3

Chanel

Klasično teatralnoj Chanel reviji u Parizu prisustvovao je i Journal.hr. No frizure su bile itekako pristupačne, kao i cijeli make up look. Modeli su nosili čupave punđice, odnosno, messy bun visoko pozicioniran na tjemenu. Kosa je prvo zaglađena te s razbarušenim pramenovima uz pomoć ukosnica presavijena u punđu, a ponegdje su se u punđicu ubacivali dodaci za kosu u stilu 90-ih. Dojam je upotpunjen rasparenim, predimenzioniranim naušnicama različitih oblika, od visećih, kolutova pa sve do naušnica na klipsu.

frizure-chanel-4

frizure-chanel-2

Valentino

Naušnice su glavnu riječ vodile i na Valentino pisti, što se modnih dodataka tiče. Cool modeli s vremena su na vrijeme ukrašavali cijelo uho ili se sparivali u nespojive kombinacije koje su izgledale jako dobro. A što se tiče frizure, i ona je bila iznimno nosiva. Radi se o jednostavnom niskom repu oko kojeg je omotan pramen kose da bi se sakrila gumica. Uz razdjeljak na sredini, još je nekoliko pramenova izvučeno oko uha za neobavezniji izgled.

frizure-valentino-2

frizure-valentino-3

frizure-valentino-1

frizure-valentino

Foto: ImaxTree

Učitati još
Zatvori