Drogerijski puder koji je rasprodan brzinom svjetlosti napokon je ponovno dostupan
Drogerijski puder koji je rasprodan brzinom svjetlosti napokon je ponovno dostupan

Drogerijski puder koji je rasprodan brzinom svjetlosti napokon je ponovno dostupan

Nije tajna da cijene makeup-a brzo rastu. To vrijedi za sve brendove šminke, ne samo za vrhunsku i luksuznu ponudu, ali ako niste voljni ili ne možete potrošiti mnogo novca na šminku, drogerijski proizvodi su i dalje vaš najbolji izbor. Odabir jeftinije opcije ne znači da ćete morati žrtvovati kvalitetu ili izvedbu. Što se konkretno tiče pudera, u drogerijama postoji mnogo formula koje doista mogu parirati onim luksuznijim.

Drogerijski proizvodi su win-win

Drogerijski puderi dokaz su da kvaliteta ne znači nužno i visoku cijenu. Poput popularnih maskara, pristupačni puderi ne teže pristajanju na kompromise kada je u pitanju kvaliteta. Ako ništa drugo, neke od najboljih pudera, CC i BB krema često dolaze od popularnih pristupačnijih brendova koji su poznati po svojim visokokvalitetnim formulacijama.

Ako ste netko tko svakodnevno nosi puder, zašto ne biste odabrali pristupačniju opciju? Dobar drogerijski puder uvijek je na našem radaru.

trend !t up Hydro Stay Silky Serum Foundation

Danas pričamo o drogerijskom puderu o kojem posljednjih nekoliko dana društvene mreže ne prestaju brujati – trend !t up Hydro Stay Silky Serum Foundation. Riječ je o serumskoj podlogi sa zaštitnim faktorom 15, hijaluronskom kiselinom i kompleksom vitamina koja bi trebala dati prirodan i svjež izgled te vodootporni, dugotrajni završni sloj. Cijena mu je 4,95 € i dolazi u 3 nijanse, a sada je napokon ponovno dostupan u dm drogerijama. No, s obzirom na to koliko je hvaljen, vjerujemo da će ubrzo biti rasprodan, ponovno.

trend it up puder

Puder dolazi u staklenoj bočici s kapaljkom. Bočica sadrži 30ml, a tekstura je vrlo tekuća. Na stranici se navodi kako ovaj puder daje prirodan blistavi finiš, a vodootporan je i obećava dugotrajnost do čak 12 sati . Može se nanijeti četkicom za puder ili spužvicom.

Foto: Instagram (@emmaasnilssons)

Učitati još
Zatvori