Kako začiniti kraj godine sjajnim make upom – koji je k tome i mask friendly?

Kako začiniti kraj godine sjajnim make upom – koji je k tome i mask friendly?

Godinu na izmaku pamtit ćemo po mnogim stvarima, a ono što ju je definitivno obilježilo bile su (i još uvijek jesu) zaštitne maske za lice, koje su postale dio naše svakodnevice i – uvjerili smo se – nerijetko i modni detalj. Sve se više pažnje počelo posvećivati tome kakva je sama maska, od kakvog je materijala i kakvog dizajna, a svoje modele na veliko su počeli predstavljati i poznati modni brendovi.

Nošenje maske, uz svoju zaštitnu ulogu, donijelo nam je i nekolicinu izazova: sigurno ste primijetili kako vam se zamagle naočale kada ju nosite ili da kompletan make up obično ‘ostavite’ na unutrašnjosti maske prilikom nošenja na licu.

Nositi svoj omiljeni make up look i istovremeno masku, svakako je izazov, no u tome nam je u pomoć ovih dana uskočio poznati make up brend L’Oreal Paris, u čijoj smo ponudi na policama drogerija pronašle selekciju odličnih dugotrajnih make up proizvoda. Upravo zahvaljujući njima, odlučile smo začiniti kraj godine sjajnih make upom i ne zamarati se time da ćemo skinuti šminku s lica noseći masku.

Uz L’Oreal Paris proizvode koji omogućuju dugotrajan i otporan make up look, i same smo se uvjerile u to kako igra s make upom i dalje može biti kreativna i zabavna, čak i uz ovaj novi detalj od kojeg se ne odvajamo.

Kreirajte i vi svoj make up look koji će trajati satima

U ovom beauty editorijalu odlučili smo vam pokazati kako se na samom kraju godine zaigrati make upom i baš dobro zabaviti, a u toj misiji pomoglo nam je nekoliko ključnih L’Oreal Paris proizvoda za dugotrajan make up.

Make up artistica Sonja Kvesić koristila je sljedeće L’Oreal Paris proizvode: L’Oréal Paris Infallible 24H Matte Cover tekući puder, L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer, L’oreal Paris Unbelieva-Brow Longwear Brow Gel, L’Oreal Paris Le Liner Signature i L’Oreal Paris Ultra Matte Liquid Lipstick Les Macarons.

Sonja je na modelu kreirala ukupno tri make up looka, koji su se kretali od onog neutralnog, dnevnog, s malim glossy twistom na kapcima i jednom super nosivom, romantičnom dnevnom nijansom Les Macarons ruža, preko retro inspiracije stylish 60-ih godina prošlog stoljeća, pa sve do full glam make up looka u stilu 80-ih, s kojim se možemo vrlo lako zamisliti u novogodišnjoj noći.

Tri naoko drugačija make up looka, no ujedinjena u činjenici da su kreirana proizvodima koji omogućuju dugotrajan efekt, o čemu nam je više otkrila i sama Sonja:

“Za svoje klijentice stalno sam u potrazi za ovakvim make up proizvodima koji će na licu ostati postojani i netaknuti usprkos svemu, pa čak i nošenju maske. L’Oreal Paris Infallible tekući puder i korektor uigran su duo koji stvara savršenu mat podlogu koja traje satima. Ugodno me iznenadila i postojanost Les Macarons ruža iz L’Oreal Paris, koji dolazi u niz predivnih nijansi i budući da je mat teksture na usnama traje i traje, čak i za vrijeme nošenja maske. Ako pak želite staviti jači naglasak na oči, Unbelieva-Brow gel za obrve i Le Liner Signature, duo su za definiran i zavodljiv pogled.”

I ne tako klasičan nude look

60’s look

Glam look 80-ih

Foto: Maja Kljaić

Model: Korina Brečić (Talia Model)

Make up: Sonja Kvesić

Frizura: Salon Evelin

Manikura: Nokti.hr & Beauty Boutique

Styling: Doris Fatur

Odjeća: Twinset

Tekst i kreativno vodstvo: Hana Bartolović


Učitati još
Zatvori