Slavne dame obožavaju ovaj proizvod za savršenu i najdugotrajniju fen frizuru

Slavne dame obožavaju ovaj proizvod za
savršenu i najdugotrajniju fen frizuru

Kada je u pitanju kreiranje savršene fen frizure, često nam za to nedostaje volje i energije, zar ne? Tako nam brojni noviteti za njegu kose, kao i trendi alati za oblikovanje, često skupljaju prašinu na dnu naših ladica ili na nekoj zaboravljenoj polici ormarića. Ipak, neki proizvodi su toliko dobri da zaslužuju vašu punu pozornost. Još prije nekoliko mjeseci nastao je hype oko Colour Wow Dream Coat Supernatural spreja kada su ga brojne beauty entuzijastice ubacile u svoje shopping košarice. Ako ste i vi među njima i još ga niste stigle isprobati, sada je idealno vrijeme za to.

Radi se o jednom od onih proizvoda koji su s dobrim razlogom postali popularni. Ovaj sprej savršeno obavlja svoj posao i jednom kad ga isprobate više nećete moći zamisliti svoju haircare rutinu bez njega. Color Wow Dream Coat Supernatural sprej je osnovni proizvod u backstageu i za brojne profesionalne frizere, a među njima je i Chris Appleton – frizerski stilist slavnih dama poput J.Lo, Drew Barrymore, Kim Kardashian i mnogih drugih.

Što je zapravo Color Wow Dream Coat Supernatural sprej?

Jednostavno rečeno, on je poput vodootpornog ogrtača za vašu kosu. Nakon vaše uobičajene rutine za pranje i njegu kose, potrebno ju je što bolje osušiti ručnikom. Nakon toga, razdijelite kosu na više dijelova i obilno raspršite ovaj proizvod po svakom pramenu. Zatim je kosu potrebno osušiti fenom jer je ovom spreju potrebna toplina kako bi se aktivirao. Stoga, nažalost, sušenje na zraku neće biti opcija. No, feniranjem ćete kreirati visoki sjaj koji definitivno neće proći neprimijećen. Nakon što završite s feniranjem, vaša kosa će biti sjajna, glatka, bez frizza i zaštićena od svih vremenskih prilika. Uz to, rezultati jedne fen frizure trajat će vam duže nego ikad prije! Baš zato je ovaj proizvod preporučljivo koristiti tek svaka tri do četiri pranja.

Što ovaj sprej razlikuje od ostalih proizvoda za borbu protiv negativnih utjecaja vlage na kosu? 

Jedan od razloga zašto je Color Wow Dream Coat toliko popularan je taj što ne postoji drugi proizvod poput njega na tržištu. Upravo zato ga obožavaju i slavne dame. Ne samo da stvara završni sloj koji je otporan na vremenske uvjete, već poboljšava i transformira teksturu kose, osiguravajući to da se ne kovrča i ostane svilenkasto glatka. Ono, što će posebno razveseliti kovrčavice je to da postoji i Color Wow Dream Coat Curly Hair koji ne zahtijeva izvlačenje kose četkom niti korištenje topline da bi kosi pružio sjaj i sprječavao nastavak nepoželjnog frizza.

Isto tako, ne morate se bojati da će raspršivanje ovog spreja po kosi uzrokovati to da vam ona izgleda masno u roku od jednog ili dva dana. To se ne događa s Dream Coat Supernatural sprejem. Također, ne morate se bojati koristiti puno proizvoda. Njegova formula je lagana poput vode, tako da nema šanse da vam zamasti ili slijepi kosu. Zapravo, što više, to bolje, jer želite osigurati to da će svaki pramen kose dobiti isti tretman. Vaša kosa nikada nije izgledala tako prirodno sjajno ili mekano kao što može izgledati uz Dream Coat Supernatural sprej. S tisućama recenzija od pet zvjezdica na Amazonu, ne morate nam niti samo vjerovati na riječ – Dream Coat Supernatural sprej je uistinu postigao kultni status u svijetu ljepote.

Color Wow Dream Coat Supernatural sprej možete nabaviti i kod nas, na linku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori