Najljepši make up za jesenske lookove

Najnoviji make up aduti iz Diora stigli su i na naše tržište. Namijenjeni su sezoni jesen/zima 2018./2019. i u jednu beauty priču spajaju senzualni seksepil s dozom humora. Humora, jer se kolekcija make upa za hladniju sezonu zove Dior en Diable! i odaje počast jednog reklamnoj kampanji iz Diorove arhive koja se zvala upravo tako. Inspirirana je radom pokojnog couture umjetnika Christiana Diora, koji je bio poznat po svojoj izazovnosti u dizajnu, odjevajući žene u anđeosku ružičastu jednako kao i u odvažnu, neodoljivu i pomalo toksičnu narančastu. Upravo je u tome inspiraciju za novu Diorovu make up kolekciju pronašao Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa, koji je svoju muzu za novu sezonu pronašao u koketnoj i zavodljivoj ženi vragolastog duha.

Dior en Diable! make up kolekcija

Njena eksplozivna i ženstvena osobnost još više dolazi do izražaja korištenjem jarkih narančastih i bakrenih tonova lave, koji eruptiraju na licu i rezultiraju najljepšim mogućim make upom ove sezone. Sva pozornost je na očima i noktima. Oči su istaknute nijansama unutar slavne Diorove 5 Couleurs palete, koja je dostupna u kombinacijama boja 097 Volcanic i 837 Devilish. Obje u sebi skrivaju vibrantne jesenske boje kojima će biti teško odoljeti, od narančaste, preko ljubičaste, pa čak i do crvene.

Zvijezda kolekcije je i Dior Rouge Blush, rumenilo koje djeluje poput ruža za usne, samo na obrazima. 459 Charnelle i 643 Stand Out, dvije su njegove neodoljive nijanse.

Kolekcija ne bi bila potpuna bez glowa. Blistavi sjaj na licu u samo jednom potezu kistom osigurat će Diorskin Nude Luminizer, puder obogaćen bisernim pigmentima koji posvjetljava lice i naglašava ono najbolje na njemu, donoseći novu dimenziju svakom make up izdanju. Dostupno je čak 6 nijansi Diorskin Nude Luminizera; 01 Nude Glow, 02 Pink Glow, 03 Golden Glow, 04 Bronze Glow, 05 Rose Glow i 06 Holographic Glow.

Harmoniju u kombinaciji sa smjelim bojama na očima i noktima donose nešto prigušeniji i zagasitiji Rouge Dior ruževi za usne, sa šest novih nijansi; On Fire, Matte Kiss, Rouge en Diable, Bordeaux, Furious Matte i Dark Devil. Tekući Rouge Dior nešto je ekspresivniji, s dvije vibrantne nijanse za usne – 635 Copper Lava i 784 Red Lava.

Dior Vernis dolazi u šest novih tonova; 411 Sulphurous, 531 Hot, 703 Trigger, 851 Rouge en Diable, “Devilishly Dior!” i Flower-woman.

Foto: Dior Beauty

0