Demi method makeup: Tehnika šminkanja uz koju vam ne treba puder
Demi method makeup: Tehnika šminkanja uz koju vam ne treba puder

Demi method makeup: Tehnika šminkanja
uz koju vam ne treba puder

Novi trendovi neprestano se pojavljuju na TikToku. Toliko često da nam je postalo teško i pratiti. Ako pratite beauty stranu TikToka, vjerojatno ste naišli na trend naziva demi method makeup. Najnoviji trend, demi method makeup, zauzeo je svoje mjesto na stalno rastućem popisu. Ovaj trend vrlo je sličan onom no makeup makeup look. Trend demi method makeup prikazuje clean girl estetiku s naglaskom na korekciju boje i prikrivanje bez teških podloga.

Kao i svaki drugi beauty trend na TikToku, tehnika je prisutna već godinama, no vizažistica Cara Brook zaslužna je za njenu popularizaciju i viralnost na društvenim mrežama.

Što je demi method makeup?

Ključ leži u strateškom postavljanju prozirnih proizvoda koji se mogu izgraditi kao što su lagani puderi, dewy highlighteri i nježna rumenila za poboljšanje teksture i sjaja kože. Kako biste postigli demi method makeup izgled, počnite s pripremom kože hidratantnim primerom kako biste stvorili idealnu bazu. Odlučite se za laganu, prozirnu podlogu ili toniranu hidratantnu kremu koja odgovara tonu vaše kože i nanesite je u minimalnim količinama kako biste ujednačili ten dok dopuštate da vaša prirodna tekstura kože zablista. Upotrijebite kremasto, suptilno rumenilo da dodate dašak boje vašim obrazima.

 

@paigesevier

Replying to @Danaplatz The Demi Method replaces foundation and traditional makeup routines. Demi method uses complementary colors (opposite colors on the color wheel) to neutralize and tone the skin WITHOUT makeup texture. With Demi you are using about 5% makeup on your face with a very saturated color exact opaque product. Im using creams. It works for all skin tones, ages, and skin complexities. It lasts better than any makeup youll ever wear. If you want to try this method but arent sure what colors youll need i can shade match you via my profile. #demimethodmakeup #demimethodmakeuptutorial #demimakeuptutorial #creasefreeconcealer #makeupthatlastsallday #makeupthatdoesntcrease

♬ take a moment to breathe. - normal the kid

Kako ga postići?

Preskočite teško konturiranje i odlučite se za lagani bronzer prirodnog izgleda koji će nježno definirati vaše crte lica. Zatim se usredotočite na pojačavanje prirodnog sjaja vaše kože nanošenjem tekućeg ili kremastog highlightera na visoke točke lica, poput vrhova jagodica, obrva i vrha nosa. Završite izgled s prozirnim balzamom za usne ili nijansom nude ruža za usne kako biste dovršili ovaj svježi minimum effort makeup look. Ovakav pristup slavi individualnu ljepotu, udaljavajući se od teške šminke s punim prekrivanjem u korist svježeg, mladenačkog izgleda.

Prigrlite prirodni izgled

Demi method osnažuje pojedince da prigrle svoj prirodni izgled dok još uvijek uživaju u transformativnoj moći šminke. To je promjena za one koji traže laganiji i svježiji pristup ljepoti. Iako je ova tehnika šminkanja relativno jednostavna u usporedbi s drugim TikTok estetikama ljepote, ipak je potrebno vrijeme i praksa da se svlada ova tehnika. No, ne sumnjamo da ćete je nakon nekoliko dana primjenjivati poput profesionalca.

Učitati još
Zatvori