Trendi cvjetne manikure za proljeće: Inspirirajte se minimalističkim i šarenim stilovima
Trendi cvjetne manikure za proljeće: Inspirirajte se minimalističkim i šarenim stilovima

Trendi cvjetne manikure za proljeće: Inspirirajte se minimalističkim i šarenim stilovima

Recite zbogom hladnim, tamnim i “vamp” nijansama koje su nas pratile kroz jesen i zimu i pozdravite pastelne, jarke boje te svježi, minimalistički izgled. Vesele, jarke i pastelne boje prevladavaju našim odjevnim kombinacijama u proljeće, a vole ih i naši nokti. Cvjetne manikure imaju svojih 5 minuta slave!

Nokti u duginim bojama i neonski tonovi su među najpopularnijim zahtjevima posljednjih godina. Ipak, nikada ne možete pogriješiti s nježnim cvjetnim uzorcima. Bilo da želite jednostavno i apstraktno ili nacrtane cvjetiće, potrudili smo se za vas pronaći desetke različitih cvjetnih dizajna noktiju. Vrijedi ih sačuvati za crne dane kada vam ponestane inspiracije.

Cvijeće je klasika s razlogom. Cvjetne manikure koje vam donosimo u nastavku djeluju moderno, nosivo i poželjno i na kratkim i dugim noktima. Jedna slavna obožavateljica cvjetne manikure je Jennifer Lopez. Nedavno je pokazala svoju šarenu manikuru s nježno nacrtanim narančastim, žutim i jarko ružičastim cvijećem. Njezina cvjetna manikura djelo je Toma Bachika, a ovaj šareni izgled je malo razigraniji od njezinih uobičajenih izbora manikura. Očito i Jennifer voli proljeće.

Minimalistički dizajn

Minimalistički stil može označavati monokromatske boje, apstraktne dizajne, geometrijske linije – gotovo sve što želite. To je vrsta manikure koja je idealna za osobu koja ne želi “too much” izgled i dramatičnost ili nekoga tko se naježi na ideju tematskih blagdanskih noktiju.

Ako kao i mi, volite uzrečicu “manje je više” svidjet će vam se elegantne i minimalističke cvjetne manikure u neutralnim nijansama koje odlično izgledaju i na dugim i kratkim noktima.

Naši favoriti su definitivno cvjetne manikure s nude i milky bijelom bazom te decentnim cvjetnim dizajnom, ali ne možemo odoljeti ni prigodnim uskrsnim idejama.

Razigrani cvjetovi i šarene nijanse

Cvjetna manikura omiljena je ljubiteljicama proljetne sezone i šarenih boja, a ove vesele ideje savršeno se uklapaju uz trend francuske manikure koju u posljednje vrijeme viđamo posvuda.

Od zanimljivih uskrsnih stilova do točkastih cvjetova koji su jedan od najlakših dizajna za DIY s alatom za točkanje tako da izaberite nekoliko lakova za nokte i isprobajte sami preslatke varijante cvjetne manikure.

Učitati još
Zatvori