3 najpoželjnije nijanse crvenog ruža za novu sezonu

3 najpoželjnije nijanse crvenog
ruža za novu sezonu

Iako se novi beauty trendovi izmjenjuju iz sezone u sezonu, a novi proizvodi neprestano stižu na police beauty dućana, tek iza nekoliko make up proizvoda krije se kultni status i predznak klasika. Crveni ruž zasigurno je jedan od njih. Istovremeno upečatljiv i klasičan, crveni ruž je beauty favorit za kojim ćemo posegnuti kako bi u trenutku začinili i trasformirali svoj make up look. Od jarkih do zagasitih tonova boje crnog vina, crveni ruž donosi raskošnu paletu neodoljivih

Jednostavan i ženstven, crveni ruž klasik je kojem nije odoljela ni nova beauty sezona koju donosi proljeće. Nakon raskošnih, zagasitih crvenih tonova koji su krasili naše najglamuroznije make up lookove tijekom zimske, osobito blagdanske sezone, nova sezona donosi romantičnije izdanje crvenog ruža u prozračnim formulama i svjetlijim tonovima.

CRVENE NIJANSE ZA PROLJEĆE

Uz onu klasičnu crvenu nijansu koju uvijek držimo nadohvat ruke, proljetne paleta crvenih tonova započinje u vibrantnim nijansama s naglašenim narančastim podtonom, a završava u nježnoj crvenoj nijansi s primjesom ružičaste boje. Uz nove nijanse, proljeće će naglasak staviti i na nove, prozračnije formule koje će u našoj svakodnevnoj rutini zamijeniti onaj dramatičan premaz tekućeg mat ruža. Od balzama koji će našim usnama donijeti intenzivnu njegu i jedna primjetan premaz crvene boje do velikog povratak sjajila, istovremeno efektni i prozračni proizvodi za usne u trendi nijansama crvene bit će jedan od najpopularnijih trendova koji će obilježiti nadolazeću sezonu.

PROZRAČNI PREMAZ CRVENE

 

Benefit

Benefit

RMS Beauty

RMS Beauty

Smith & Cult

Smith & Cult

VIBRANTNI NARANČASTI PODTONOVI

NYX Proffesional Makeup

NYX Proffesional Makeup

YSL Beauté

YSL Beauté

SLATKA NIJANSA MALINE

Sisley

Sisley

 

Chanel

Chanel

Foto: Instagram, Chanel, NYX Proffesional Makeup, RMS Beauty, Sisley, Smith & Cult, YSL Beauté

Učitati još
Zatvori