Crveni ruž za usne koji je baš poput kultnog M.A.C Ruby Woo ruža

Crveni ruž za usne koji je baš poput
kultnog M.A.C Ruby Woo ruža

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Betül Aras (@betularasblog)

Nema većeg beauty klasika od crvenog ruža za usne. Brendovi koji su ga uvrstili u svoje kolekcije, već su plasirali na tržište neke bestsellere i kultne crvene ruževe koji se nose uvijek i svugdje, bez obzira na brojne nove crvene ruževe koji pretendiraju na status najprodavanijih.

A jedan od tih legendarnih ruževa, svakako je M.A.C Ruby Woo, crveni ruž s jarkim plavo-crvenim pigmentom, baršunastim mat finišem i izuzetnom postojanošću. Jeste li znali da se četiri pakiranja ovog ruža prodaju svake minute? To je dovoljan razlog zašto se smatra apsolutnim bestsellerom među crvenim ruževima za usne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli itsannasglow (@itsannasglow)

Fenty Beauty Uncensored

Jedna od najvećih obožavateljica M.A.C Ruby Woo ruža za usne inače je slavna glazbenica Rihanna, koja je ovaj ruž učinila svojim zaštitnim znakom. Ali otkako je pokrenula vlastiti make up brend Fenty Beauty, pronašlo se mjesta za lansiranje vlastitog, ultimativnog crvenog ruža za usne. Mnogi su ubrzo zamijetili kako je Rihanna lansirala Stunna Lip Paint u nijansi Uncensored, koja neodoljivo podsjeća upravo na M.A.C Ruby Woo nijansu. Brend pjevačice opisuje ovaj ruž kao savršenu nijansu crvene i nijansu koja savršeno pristaje svim tonovima kože. Žene koje su ju isprobale, otkrivaju kako je pigment vrlo sličan onom kod Ruby Woo, a ima i baršunasti mat efekt baš kao i Ruby Woo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Makeup ( @nailsbyjuliannaa ) (@makeup.julianna)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori