Top pet frizura za nadolazeće blagdane

Top pet frizura za nadolazeće blagdane

Još malo nas dijeli do najljepšeg razdoblja u godini. Božić nam donosi puno predivnih i čarobnih stvari, no i pregršt divnih zimskih stilova. Ovaj Advent neka naglasak bude na tvojoj kosi. Svaku blagdansku frizuru možeš ukrasiti elegantnim i jedinstvenim rupcima brenda Croata.

Frizura može biti jedan od najupečatljivijih dijelova kombinacije. Poigrajte se svojom kosom te naučite kako raznim idejama i trikovima uvesti rubac u cijelu priču. Kako to izgleda kad se udruže naš kultni domaći brend Croata i FNK frizerski salon te kreiraju četiri frizure u kojima glavnu riječ ima rubac pogledajte u nastavku.

NISKI REP

Sigurna verzija je niski rep, njega uvijek zavežemo kad nemamo inspiraciju što bi sa svojom kosom. Zašto ga ne bi napravili zanimljivim? Niski rep odlično izgleda ako je oko njega zavezan rubac raznih boja. Ovaj stil je primjenjiv i sa šeširom ili bilo kojom drugom zimskom kapom.

Šetajući Adventom uz sjajne lampice, zvuk glazbe, miris vina te pregršt raznovrsnih događanja, ova kombinacija će unijeti romantičnu notu u cjelokupan dojam te ćete se osjećati posebnom.

NEODOLJIVA MAŠNA

Mašna u kosi je priča koja prolazi u bilo kojoj sezoni. U vrijeme božićnih blagdana, blještavila, šarolikosti, mašna ima posebno mjesto. U vrijeme adventa uglavnom je viđamo na darovima, boru ili adventskom vijencu, no zašto se ne poigrati i ovaj advent ukrasiti svoju kosu s rupcem svezanim u mašnu? Plavo-zelena kombinacija pulovera i marame je idealna za ispijanje tople čokolade, čaja ili neke druge delikatese u nekoj od idiličnih mjesta na Adventu.

NISKA PUNĐA

Niska punđa je mnogima postala najdraži oblik frizure. Bilo da je strogo začešljana ili pak spontano razbarušena nosiva je u svim prigodama. Vrlo zanimljiva ideja kojom bi ostali zapamćeni na ovogodišnjim blagdanskim domjencima je kombinacija marame upletene u nisku punđu. Bijela marama prošarana crnom bojom, te bijela košulja su idealna kombinacija kako za dnevni tako i za večernji look.

A MOŽE I VISOKA

Visoka punđa često se pozicionira kao svečana frizura, no uz pomoć modnih dodataka može se nositi u različitim prilikama. Jedna takva je i s maramom u kosi koja će unijeti dašak spontanosti, romantike i elegancije u vaš cjelokupan dojam. Kombinacija nježne plave boje u puloveru te u marami omotanom oko vaše razigrane punđe pravi je izbor za blagdanske kućne tulume ispunjene toplinom i božićnom idilom. Plus je što će ostaviti i dojam baletne frizure što nas neodoljivo asocira na Klaru u tradicionalnom baletu Orašar.

Brend Croata pratite na Instagramu i Facebooku.

Zahvaljujemo salonu FNK što nam je ustupio svoj prekrasan prostor i na umjetnosti koju su napravili prilikom kreiranja frizura.

Model: Nuša Prižmić

Foto: Style Zagreb

Učitati još
Zatvori