Jedan proizvod zbog kojeg će vam koža u 2019. uvijek izgledati besprijekorno

Jedan proizvod zbog kojeg će vam koža u
2019. uvijek izgledati besprijekorno

Svježi i mladoliki izgled kojem uvijek težimo započinje s kožom, a tajna njezinog besprijekornog izgleda krije se u dva jednostavna trika – pravilnoj i redovitoj njezi te nekoliko make up proizvoda koji će prekriti sitne nedostatke te stvoriti onaj završni efekt besprijekornog tena i savršeni početak za ostatak naše make up rutine. Iako se hidratantna krema i puder ističu kao ključni proizvodi u svakodnevnoj njezi kože lica i postizanju besprijekornog izgleda, nekoliko dodatnih proizvoda kako za njegu, tako i među make up favoritima upotpunit će našu beauty priču i donijeti još bolje rezultate.

Nakon što smo svakodnevnoj njezi kože lica u posljednjih nekoliko godina dodati serum, vrijeme je da dodatno začinimo i obogatimo i svoju make up rutinu, točnije make up podlogu. Iza savršene make up podloge donedavno se nalazila jednostavna, ali moćna kombinacija pudera i korektora koja je stvarala ujednačen ten, ali kojoj je istovremeno nedostajalo decentnog sjaja za onaj mladenački i svježi izgled. Gdje ga pronaći?

JEDAN PROIZVOD ZA BESPRIJEKORAN TEN

Charlotte Tilbury, jedan od najboljih make up artistica danas koja se nalazi iza ikoničnih hollywoodskih make up lookova, za svoj istoimeni make up brend dizajnirala je onaj jedan savršeni proizvod koji će poput filtera stvoriti efekt besprijekornog tena baš svaki put.

Kao dodatak svakodnevnoj make up rutini, Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter od make up noviteta se brzo pretvorio u novi make up favoriti i jedan od najpoželjnijih make up proizvoda. Različiti od svih primera i sličnih proizvoda koje danas možete pronaći na policama beauty dućana i drogerija, Hollywood Flawless Filter jedan je od najinovativnijih novih make up proizvoda koji će vaš omiljeni puder i završni izgled make up podloge još boljima.

Iza make up proizvoda koji obožavaju baš svi koji su ga isprobali, krije se lagana tekuća formula. U sedam različitih nijansi među kojima ćete lako pronaći onu koja odgovara vašoj boji tena, Hollywood Flawless Filter na prvu će vas podsjetiti na vrlo lagani tekući puder, no već prvi nanos otkrit će malu, ali ključnu razliku.

Lagana tekuća formula Hollywood Flawless Filtera obogaćena je sitnim sjajnim mikročesticama koje su dovoljno sitne da nisu očite i vidljive na koži, ali koje istovremeno vašem omiljenom puderu donose decentnu dozu sjaja, a vašem licu efekt besprijekornog tena i mladenački izgled.

Iako Charlotte Tilbury proizvode još uvijek ne možemo naći na policama hrvatskih beauty dućana, Hollywood Flawless Filter i druge Charlotte Tilbury make up favorite o kojima neprestano bruji beauty svijet možete pronaći i naručiti u online shopovima Cult Beauty i Feelunique koji dostavljaju u Hrvatsku.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Foto: Cult Beauty, Instagram

Učitati još
Zatvori