Margot Robbie uvijek izgleda besprijekorno, a sada znamo i koji točno ruž koristi
Margot Robbie uvijek izgleda besprijekorno, a sada znamo i koji točno ruž koristi

Margot Robbie uvijek izgleda besprijekorno, a sada znamo i koji točno ruž koristi

Margot Robbie jedna je od najljepših žena na svijetu, a prošla godina definitivno je bila njezina. Odlično je odigrala glavnu ulogu u filmu Barbie, a o njezinim lookovima na crvenim tepisima nije se prestajalo pričati. Gotovo svaka kreacija u kojoj se pojavila bila je kombinacija koju je nekad kroz povijest nosila najslavnija lutka na svijetu – Barbie. Osim toga, njezina šminka uvijek je bila besprijekorna.

Margot Robbie gotovo nikada ne odstupa od klasike. Njezina šminka uvijek je elegantna i kao što smo napisali, klasična. Minimalizam je naprosto “njezina furka”. Koža joj uvijek izgleda prirodno, kao da uopće ne nosi šminku, a uvijek bila hoće li naglasiti usne ili oči, nikada oboje u isto vrijeme. Margot, odnosno njezini vizažisti, drže se nude nijansi, a tek ponekad za usne biraju one crvene. Nekad su to malo upečatljivije nijanse, a češće one boje mesa. I uvijek izgleda tako dobro! Zahvaljujući CHANELU, sada njezine lookove možemo rekreirati. Naime, upravo CHANEL ruž povod je proljetne kampanje u kojoj je glavna zvijezda Robbie.

chanel ruž

Uupravo Margot Robbie zaštitno je lice njihove linije ruževa ROUGE ALLURE VELVET Nuit Blanche. Radi se o osam nijansi koje dolaze u bijelim pakiranjima s crnim CHANEL logom. Ruževi se otvaraju na potisak, baš kao i slavna CHANEL maskara, a pričaju priču o jednoj noći u gradu.

Od ponoći do 1 ujutro

Na usnama je u ponoć CHANEL ruž Sienna Red, a već u jedan ujutro tu je ruž boje cigle. Sati pred nama je prepuni su elektriciteta, a privlačnost nezaboravne noći skrivena je u pigmentima CHANEL ruževa.

CHANEL ruž
00:00 - A Sienna Red
CHANEL ruž
01:00 - A Brick Orange

Od 2 do 3 ujutro

Zabava je na vrhuncu. U dva ujutro na usnama je crveni ruž s primjesama narančaste boje, a već u tri mijenjamo ga neodoljivom bojom fuksije. Eksplozija bogatih boja naglašva proslavu i veselje koje nema granica.

CHANEL RUŽ
02:00 - An Orange Red
03:00 - A Vibrant Fuchsia

Od 4 do 5 ujutro

Noć ide dalje, party se nastavlja, a boje postaju tamnije, misterioznije… Oko četiri ujutro na usnama je topla smeđa nijansa, a već u pet mijenjamo je nježnom ljubičastom…

chanel ruž
04:00 - A Warm Brown
chanel ruž
05:00 - A Purple

Od 6 do 7 ujutro

Dok polako sviče zora, tamne nijanse na našim usnama zamijenit će hladni rozi tonovi. Najprije ruž boje ružinog drveta, a zatim i nježna ružičasta nijansa savršena za obilježavanje početa novog dana pred nama.

chanel ruž
06:00 - A Burnished Rosewood
chanel ruž
07:00 - A Fresh Pink

Foto: PR

Učitati još
Zatvori