Svi proizvodi koje želimo iz ljetne kolekcije Chanel make upa

Svi proizvodi koje želimo iz ljetne
kolekcije Chanel make upa

Ako je proljeće bilo u znaku jarkih i ekspresivnih boja u slučaju make upa modne i beauty kuće Chanel, ljeto nas vraća suzdržanijim, no svejedno zanimljivim i profinjenim nijansama. Neonske tonove, s početkom ljeta zamijenit će mnogo brončanih i zemaljnih boja, a njih će dodatno razigrati zlačane i koraljne nijanse. Sve ih na jednom mjestu okuplja nova Chanel Cruise 2018 make up kolekcija, koja je inspirirana enigmatskom senzualnošću svjetla i sjene te prozračnih efekata i koja nosi naziv ÉCLAT ET TRANSPARENCE DE CHANEL. 

Stvarajući novu kolekciju, kreativna direktorica Chanelova make upa Lucia Pica imala je viziju kože na kojoj se događa kristalna refleksija morske vode, kože koja je okupana suncem i kože koja ima onaj zdravi glow koji do izražaja naročito dolazi ljeti. Svi novi proizvodi stvoreni su kako bi kreirali glamurozan ljetni make up, koji je istovremeno, baš zbog igre svjetla i sjene, pomalo i misteriozan i intrigira oko promatrača. Sve nijanse u kolekciji inspirirane su teksturama ljeta, toplim zrakom, osvježavajućom vodom i zraka svjetla koje prodiru kroz prozor.

“Sve je u nanošenju proizvoda”, otkriva Lucia Pica svoju novu viziju ljetne ljepote i nastavlja kako je nastojala stvoriti upečatljiv make up, koji se istovremeno savršeno stapa s kožom i toliko je prirodan, da s njome postaje jedno. Zvijezde kolekcije su PALETTE ESSENTIELLE ÉTÉ – paleta za lice sa zlatnim i brončanim česticama koje reflektiraju svjetlost i jednom intenzivnom crvenom nijansom koja razbuđuje ten i daje mu sofisticiran dojam, zatim L’EAU TAN koji naglašava ljepotu osunčane kože, LES 4 OMBRES paleta sjenila i LE ROUGE CRAYON DE COULEUR u nekoliko novih nijansi…

Kolekcija postaje dostupna za kupovinu od 1. lipnja u svim parfumerijama u kojima je moguće kupiti Chanelov make up.

 

Foto: Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori