Prirodan proljetni make up nikada nije izgledao poželjnije

Prirodan proljetni make up nikada
nije izgledao poželjnije

Chanel Les Beiges kampanja

Trend ‘no make up’ make upa snažniji je no ikad i u njegovom duhu proteći će i proljetna sezona. S time se slaže i Chanel Beauty, koji na naše tržište u svibnju stiže sa svojom novom Les Beiges kolekcijom za toplije dane 2018. godine. Cilj ovih nježnih i često sasvim neutralnih make up proizvoda je istaknuti ono najbolje na licu, ali na vrlo prirodan i nenametljiv način.

Cijela Les Beiges kolekcija počiva na jednostavnosti i eleganciji, a prirodan look kojeg sugerira uključuje besprijekoran, svjež i blistav ten koji je dio bezvremenske ljepote. Nijanse koje dolaze u kolekciji nosive su u svakom dnevnom make upa i prikladne svim tonovima kože, što pokazuje i reklamna kampanja koja prati novu Les Beiges beauty priču.

Chanel

Chanel Les Beiges za proljeće/ljeto 2018.

Nova Les Beiges kolekcija uključuje sljedeće proizvode: Les Beiges Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30 – toniranu hidratantnu kremu koja daje lagano prekrivanje i radijantni sjaj licu, Les Beiges Sheer Healthy Glow Moisturizing Tint, Les Beiges Healthy Glow Luminous Multi-Colour Powder, Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick, Les Beiges Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette i Les Beiges Healthy Glow Lip Balm. Ukratko, ovdje ćete pronaći sve proizvode koji će vam pomoći vratiti onaj zdravi sjaj na lice, kapke, obraze i usne. Proizvodi kod nas stižu ovog svibnja.

Chanel3

Les Beiges Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette

Chanel6

Les Beiges Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30 / Les Beiges Sheer Healthy Glow Moisturizing Tint

Chanel4

Les Beiges Healthy Glow Lip Balm

Chanel5

Les Beiges Healthy Glow Luminous Multi-Colour Powder

Chanel7

Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick

Foto: Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori