Chanel ima najljepšu blagdansku kolekciju make upa koju smo vidjeli

Iako nam je jesen tek pokucala na vrata, poznati modni i beauty brendovi već gledaju daleko unaprijed, u blagdansku sezonu. Tako ovih dana i počinju otkrivanja raznih blagdanskih kolekcija koje su pripremili, a svoje adute u vidu make upa predstavio je i Chanel, otkrivši jednu od nama najljepših make up kolekcija koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

Chanelove blagdanske kolekcije make upa dio su Collection Libre serije, a ova za blagdane 2018. naziva se Maximalisme de Chanel. Inače, svaka od njih inspirirana je trajnim vizualnim znakovima i kodovima koje je nekoć postavila sama Coco Chanel i prigrljena kao talisman. U slučaju nadolazeće blagdanske sezone, Lucia Pica prigrlila je ikonu lava, obožavanu od strane Coco Chanel, kao talisman u kreaciji nove make up kolekcije koja posjeduje veliku energiju i snažan duh te je krojena po mjeri žena koje se ne skrivaju i ne bježe od pogleda. One tretiraju make up kao modni dodatak i ne boje se glamuroznog i ponekad pomalo dramatičnog make upa.

Najljepša blagdanska make up kolekcija

Tradicionalne boje blagdanskog make upa, crvena i zlatna, ovdje su izvedene s atraktivnim i reflektirajućim metalik efektima, za visoki sjaj svakog blagdanskog make up looka. U kolekciji se nalazi nekoliko ekskluzivnih kreacija koje su limitirane i kao takve genijalan poklon. Le Lion de Chanel je kompakt u kojem se pojavljuje ili blijedo zlatni highlighter ili u drugom slučaju četiri blistava sjenila za oči. U oba slučaja, kompakt dolazi s motivom lava, a kolekcija donosi i ekskluzivnu LA PALETTE CARACTÈRE, selekciju svilenkastih i bogatih baršunastih i mat tekstura za usne. Njih će krasiti sve nijanse od crvene, preko narančaste pa sve do tonova bobičastog voća.

Finalna ekskluziva je Rouge Allure Velvet, crveni ruž za usne koji se pojavljuje u nijansi No. 5, preuzetoj od slavnog Chanelova parfema, i koji dolazi u ekskluzivnoj i limitiranoj crvenoj ambalaži. Ostatak proizvoda pogledajte u nastavku.

Foto: Chanel Beauty

0