Stiže mirisno iznenađenje za sve obožavateljice Chanel Chance parfema

Stiže mirisno iznenađenje za sve
obožavateljice Chanel Chance parfema

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ? KASSANDRA LADA (@kassandralada)

Chanel Chance, jedna je od najpopularnijih mirisnih obitelji na svijetu, a koliko je omiljena, dovoljno govori činjenica da modna i beauty kuća Chanel u nju stalno dodaje neke novitete, kako bi oduševila sve obožavateljice Chance mirisa koji u svom srcu imaju jasmin.

Chanel Chance mirisna obitelj

Tu su originalni Chance (lansiran 2002. godine kao cvjetni parfem vrlo vedrog karaktera), zatim Chance Eau Tendre, Chance Eau Vive i Chance Eau Fraîche, članovi ove mirisne obitelji koji su dostupni u niz varijanti; od Eau de Toilette edicije u prepoznatljivoj okrugloj bočici, preko mirisnih gelova za tuširanje, krema i ulja za tijelo, pa sve do mirisnih vodica za kosu. Svaki od navedenih proizvoda poseban je na svoj način i donosi zaokruženu njegu tijela koja za sobom ostavlja neodoljiv Chance miris.

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum

Sve ovo je uvertira u novost koju nam Chanel priprema za siječanj i sam početak 2019. godine, a riječ je o jednom Chance mirisu koji po prvi puta dolazi u Eau de Parfum obliku. Velika je to novost jer su Chance mirisi dosad bili formulirani isključivo kao Eau de Toilette, što znači da će Eau de Parfum varijanta biti još intenzivnija i trajnija na koži.

Kao Eau de Parfum, prvi se pojavljuje cvjetno-voćni Chance Eau Tendre miris, sada reinterpretiran s potpisom Chanelova parfumera Oliviera Polgea. Sada intenzivniji i postojaniji, s još slojeva koji se razvijaju, utjelovljuje samopouzdanu ženstvenost. Egzotični jasmin i ruža nalaze se u srednjim notama, grejp i dunja u gornjim notama, a baza je kremasti bijeli mošus. Parfem će biti dostupan u 50ml i 100ml pakiranjima, te ga očekujemo u našim parfumerijama s početkom iduće godine.

 

Foto: Instagram, Chanel

Učitati još
Zatvori